Annonce
Ugeavisen Svendborg

Jul i Skallen aflyst: Arrangører hjælper med alternativ

I år er julefesten i Skallen i Svendborg aflyst grundet corona. Men arrangørerne foreslår et alternativ, som de tilbyder hjælp til at videreformidle.
Annonce

Svendborg: Grundet corona-restriktioner er Kontakt mellem Menneskers årlige juleaften i Skallen, Mølergade i Svendborg aflyst, men man har alligevel forsøgt at finde på et alternativ.

Gry Marcussen skriver i en pressemeddelelse, at man i Kontakt mellem Mennesker gerne vil hjælpe med at videreformidle muligheder, så ensomme alligevel kan fejre jul.

Gennem julevenner.dk, som er juleversionen af boblberg.dk, kan værter og julegæster finde hinanden. Her laver man et opslag hvis man enten har plads til en ekstra julegæst, eller hvis man som gæst leder efter en juleaften med plads til en ekstra.

Kontakt mellem Mennesker skriver, at de gerne hjælper både værter og gæster med at lave opslag på julevenner.dk.

I år skulle det have været 25. gang, at juleaften for de, der savnede nogen at holde jul sammen med, blev afholdt. Det er normalt en populær begivenhed, hvor der har været op mod 100 deltagende julegæster, der sammen har fejret juleaften.

- Vi har desværre måtte sande at afviklingen af en coronasikker jul ikke er en fysisk mulighed. Jul i Skallen 2020 er derfor, efter lange svære overvejelser, aflyst, skriver Gry Marcussen.

Kontakt mellem Mennesker har telefontid mandag til torsdag mellem 10.00 til 14.30, og kan fanges på telefon: 62201130.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce