Annonce
Ugeavisen Svendborg

Julekoncert med Trine Gadeberg i Gudme Kirke

Trine Gadebjerg er solist ved julekoncerten i Gudme Kirke. Pressebillede
Koncert i Gudme Kirke byder på klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er jorden, Glade jul, Lille Messias.
Annonce

Gudme: Søndag 15. december klokken 16 kan man komme til julekoncert med Trine Gadebjerg i Gudme Kirke. Trine Gadeberg akkompagneres ved koncerten af Jørgen Heick og Carl-Aage Eliasson.

Trine Gadebergs liv har været fuld af musik og siden gennembruddet som Maria i "the Sound of Music" på det store friluftsspil i Varde 1992, har der været fuld fart på. Hun blandt andet har medvirket i store musicals, været solist med landets symfoniorkestre, været revyskuespiller og spillet kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø”.

Men hun står altså også for julekoncerter i landets kirker.

- Julen har en stor plads i mit hjerte – Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, siger Trine Gadeberg i en pressemeddelelse forud for koncerten i Gudme Kirke.

Hun akkompagneres af Carl-Aage Eliasson, klaver og orgel og Jørgen Heick, trompet, trommer og keyboard og de leverer en koncert, som spænder bredt i både repertoire og musikalske arrangementer.

Her er klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er jorden, Glade jul, Lille Messias, Nu tændes tusind julelys og julen har bragt velsignet bud på programmet, men også gospelnumre. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce