Annonce
Ugeavisen Svendborg

Julen kan byde på flere bolighandler end normalt

Ifølge Estate Andersen & Thomsen i Svendborg kan det være fornuftigt at udnytte en i reglen stille periode til at komme i gang med sine boligplaner. Pr-foto
Julen i år kan blive mere aktiv end normalt for årstiden på grund af den seneste udvikling i pandemien, vurderer lokal ejendomsmægler, som samtidig anbefaler kommende boligsælgere at drage fordel af det lave udbud.

Svendborg: Juletiden er traditionelt en periode, hvor der er ro på boligmarkedet. Folk har travlt med at gå til julefrokoster, købe gaver og nå det hele, inden de samles med familien. Men i år kan det blive anderledes. Det vurderer medindehaver af Estate Andersen & Thomsen, Claus Henriksen.

- På grund af de aktuelle smittetal arbejder mange hjemme, julefrokoster er i stor udstrækning blevet aflyst, og børnene skal ikke hentes og bringes i samme omfang som normalt, da mange aktiviteter er sat på stand by. Derfor kan vi godt komme til at opleve en periode, hvor folk har mere tid til at fokusere på deres boligsituation end normalt for denne tid, fortæller Claus Henriksen i en pressemeddelelse.

Robert Hansen. Arkivfoto

Når han ser tilbage på de seneste godt to år, hvor vi har været udfordret af corona, har boligmarkedet vist sig at være mere aktivt end normalt.

Annonce

- Det kræver tid og overskud at købe og sælge bolig, og det har vi oplevet, at kunderne har haft meget mere af, når samfundet er helt eller delvist lukket ned. Det samme gælder også økonomien. Under pandemien har vi brugt færre penge på oplevelser og rejser, hvilket har gjort, at vi har haft større råderum til blandt andet boligkøb, siger Robert Hansen, den anden indehaver af Estate Andersen & Thomsen.

Ifølge Robert Hansen kan det være fornuftigt at udnytte en i reglen stille periode til at komme i gang med sine boligplaner.

- Selvom det hele generelt ligger lidt mere stille hen over jul og nytår, er det faktisk en god ide at komme i gang her., hvis man overvejer at købe eller sælge bolig. Som sælger får man for eksemepel fordel af det lave udbud, siger ejendomsmægleren.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce