Annonce
Ugeavisen Svendborg

Jyske soveposer til hjemløse i Svendborg

Der findes 6431 hjemløse i Danmark. Nogle overnatter hos bekendte eller på herberg. Cirka 10 procent af dem sover på gaden. Privatfoto: Roland Petersen
Annonce

Svendborg: Hjemløse i Svendborg får en håndsrækning af butikskæde Jysk, som for fjerde år i træk donerer soveposer, der uddeles via Kirkens Korshærs varmestue i byen. På landsplan har Jysk doneret mere end 1200 soveposer.

Kaj Skjølstrup, som er daglig leder af varmestuen er glad for donationen og viljen til at hjælpe udsatte.

- Det betyder meget for os, at Jysk støtter op år efter år. Vi ser på første hånd, hvor glade vores brugere bliver. Og vi ved, hvor vigtigt et remedie, den sovepose er for dem. Og det varmer også at vide, der er sidder nogen i den anden ende af landet og tænker på en. Den slags varme holder hele året, fortæller han i en pressemeddelelse.

Medarbejderne hos Jysk glæder sig også over, at deres arbejdsplads er med til at støtte op om mennesker i nød.

- Jeg synes, det er en rigtig god ting, at vi kan hjælpe andre, der har brug for det. Det synes jeg godt, vi kan være stolte af, siger Trine Christoffersen, elev i Jysk i Svendborg.

Kaj Skjølstrup er daglig leder af varmestuen i Svendborg og glad for donationen. - Vi ved, hvor vigtigt et remedie, den sovepose er for de hjemløse, siger han. Privatfoto: Sofie Secher
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce