Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Forfatteren Eva Mai Haugsted er aktuel med tredje og sidste del af trilogien "Stjernestøv". Pr-foto
Eva Mai Haugsted klar med nye og små kærlighedshistorier, der handler om usikkerhed, liderlighed og et inderligt savn.

Svendborg: Eva Mai Haugsted, Svendborg-forfatteren bag digtene og den store bog om og til "Vera", udkommer nu med tredje bind af novellesamlingen "Rejsestøv".

- Usikker, liderlig og længselsfuld er nogle af de ord, der beskriver novellesamlingen, som i de små kærlighedshistorier fortæller om både vildskab og inderligt savn, fortælles det i en pressemeddelelse.

- Novellerne handler om kærlighed en kærlighed med noget på spil. Der er noget sært dobbelt over kærlighed, for på den ene side kan den slå én helt ud, og både gøre en ganske lille og usikker, fordi noget har fået lov til at så en tvivl i ens hjerte. Eller man har givet lov til, at tvivlen har sat sig grundigt på én. Højlydt kan sådan en tvivl rumstere, for ligesom at indtage endnu mere plads. Eller tvivlen vakler og falder for et håb, der sitrer så lyslevende.

Annonce

- Ligesom i de to første bind, bunder også disse historier til dels i mine egne erfaringer. Alt sammen godt krydret med det, jeg også har set og hørt gennem årene, og det er ikke så lidt, forklarer siger Eva Mai Haugsted og fortsætter:

- Meget af min ungdom gik med at være forbistret usikker og vred. Det var der selvfølgelig en grund til det, som der jo ofte er. Uanset hvilke grunde, der kan være, så virker det til, at en del unge slås med både en usikkerhed og vrede. For mig har det været vigtigt at skrive disse buldrende ungdommelige kærlighedshistorier og give plads til de svære følelser, forklarer forfatteren.

I 2021 udkom de første to udgaver af "Rejsestøv". Midt i en pandemi, som var tæt på at slå Eva Mai Haugsted helt ud af kurs, besluttede hun sig for at blive forlægger. Det gav god mening, eftersom hun havde brugt et par år på de mange noveller - og ud skulle de helt sikkert.

Forlaget Bleu blev stablet på benene, og så fløj det ellers derudaf. Med hjælp fra mange sider lykkedes det at få de små baglommebøger ud til læserne.

Med det tredje bind af "Rejsestøv" er trilogien endelig samlet. Bogen kommer på gaden onsdag den 12. januar, og nye historier henvender sig til et endnu bredere publikum, da novellerne også er for de unge læsere.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce