Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kajak-Lasse på nyt togt

Kajak-Lasse er netop i disse dage i havkajak på vej fra Thurø til København. Foto: Knud Mortensen
Annonce

Thurø:  Lasse A. Bøgh alias Kajak-Lasse er i disse dage på et nyt på togt i sin havkajak.

Ruten går fra Thurø, gennem de sydsjællandske vande, Bøgestrømmen og nordover til hovedstaden. Et togt på knap 300 kilometer, som han regner med at gennemføre på fem dage.

Det er ikke første gang at Kajak-Lasse er på længere rejser i havkajak. Han har nemlig tidligere i år været både Fyn Rundt, Langeland Rundt og Amager Rundt, og i vinteren 2019 roede han faktisk hele Danmark rundt i havkajak. Et togt på 1333 km, som tog 44 dage at gennemføre.

Med en alder på, dengang, 25 år er Kajak-Lasse den yngste til at ro Danmark Rundt i havkajak.

Tilmed gennemførte Kajak-Lasse sin rejse, Danmark Rundt, i vintermånederne og blev derfor også den kun anden person til at gennemfører den ekstreme kajakrejse alene om vinteren.

Kajak-Lasse på et af sine tidligere togter. Pr-foto

Togtet fra Sydfyn til København er en rejse, Kajak-Lasse længe har set frem til. Han er således opvokset på Sydfyn, men er nu bosat i København og skal altså ro fra sit barndomshjem på Thurø til sit nye hjem på Amager.

- Det er en lidt speciel følelse at skulle ro mellem de to destinationer, for jeg har efterhånden taget turen utallige gange i tog, bus og bil. En tur, som normalt tager 2-3 timer, men fordi  turen nu skal tages i havkajak, kommer den til at tage mellem 4-5 dage, alt efter vejret, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce