Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kalder alle pigefodboldspillere: Pigeraketten lander i Hesselager

Pigeraketten når rundt i hele landet. Her er det fra en festlig dag i Søndersø. Arkivfoto: Arne Rasmussen
Annonce

Hesselager: Det danske kvindelandshold i fodbold nåede helt til EM-finalen for tre år siden i Holland. Og måske fremtidens Nadia Nadim eller Pernille Harder løber rundt i Hesselager?

Det kunne meget vel være, og derfor inviterer Hesselager Fodbold sammen med DBU alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov eftermiddag den 10. august på Hesselager Fodbolds baner. Her lander DBU's initiativ "Pigeraketten" nemlig, og der er lagt op til to og en halv time fyldt med leg og fodboldaktiviteter.

Alle er velkomne, og det er uanset, om man har prøvet det før, har teknik som Messi, eller man er helt ny. Det er gratis at være med, og det kræver ingen tilmelding. Derfor er det bare om at dukke op klokken 17, hvor frivillige fra klubben sammen med DBU's instruktør står klar.

I en pressemeddelelse skriver Hesselager Fodbold, at der på dagen er lagt op til en dag med Pigeraketten ud i solsystemet. Her skal pigerne blandt andet forbi Solen, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Så har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos Hesselager Fodbold den 10. august klokken 17.00. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gåpå-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Mere info kan fås ved at kontakte Jan på telefon 61373232 eller på mail: hcsvbg@gmail.com. Desuden kan man se mere på Facebooksiden: Hesselager Pigefodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce