Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kaniner i arena med nyt navn

Rise Sparekasse og Svendborg Rabbits har indgået et nyt samarbejde, som blandt andet betyder, at de lokale basketballspillere de næste tre år skal spille i Rise Sparekasse Arena. Fra venstre ses filialdirektør Linda Kongstad, chef for forrretningsudvidelse, Thomas Norrild, direktør Bjarne V. Nielsen, direktør i Svendborg Rabbits, Troels Fjellø Mortensen, og sponsorkonsulent Bo W. Jensen. Foto: Michael Thorbjørnsen
I de næste tre år spiller Svendborg Rabbits i Rise Sparekasse Arena
Annonce

Svendborg: Når basketballspillerne fra Svendborg Rabbits lørdag den 3. oktober spiller årets første hjemmekamp i basketligaen, foregår det i de sædvanlige rammer i kaninhulen i Svendborg Idrætscenter, hvor navnet dog er nyt. Rise Sparekasse er således blevet en del af hovedsponsorgruppen bag Svendborg Rabbits, og den tre-årige aftale mellem pengeinstitut og basketklub betyder, at hallen, når Svendborg Rabbits spiller, hedder Rise Sparekasse Arena.

- Sponsoratet er det største, som Rise Sparekasse har indgået, fortæller sparekassens direktør Bjarne V. Nielsen, som dog ikke vil sætte beløb på aftalen.

-  Beløbet bliver mellem Rabbits og os, men vi ser frem til et nyt og spændende samarbejde med de gode folk i basketklubben, som på Sydfyn står bag et populært hold med et stærkt fællesskab. Netop de gode fællesskaber og foreningslivet generelt er noget, som Rise Sparekasse gerne støtter, hvilket vi også har gjort gennem en årrække med vores årlige donationer til de mindre foreninger, siger Bjarne V. Nielsen.

Annonce

Donationer forsætter

Filialchef i sparekassens afdeling på Fåborgvej, Linda Kongstad, slår fast, at de årlige donationer fortsætter og altså ikke berøres af det nye sponsorat.

Svendborg Rabbits, her Sebastian Åris, spiller de kommende tre år i Rise Sparekasse Arena, som dog stadig er kaninhulen i Svendborg Idrætscenter. Foto: Katrine Becher Damkjær

- Her i Svendborg har vi netop uddelt 75.000 kroner til 11 lokale foreninger, og Rise Sparekasse har i alt uddelt 350.000 kroner fra alle vores filialer. Beløbet er blevet større og større gennem årene, og det glæder os - også i fremtiden - at kunne støtte gode foreninger, som gør et stort stykke arbejde i lokalsamfundet, ikke mindst for børnene, siger Linda Kongstad, som ser frem til at skulle lave events i samarbejde med Svendborg Rabbits, hvor der blandt andet i konkurrencer gives gratis basketbilletter til sparekassens kunder.

Annonce

Synlighed og netværk

Rise Flemløse Sparekasse har for blot en måned kogt sit navn ned til kun at hedde Rise Sparekasse, og Bjarne V. Nielsen forklarer, at det nye sponsorat med Svendborg Rabbits også hænger sammen med ønsket om mere synlighed på Sydfyn det nye navn in mente - og mulighed for at indgå i nye netværk.

- Svendborg Rabbits ser vi som en god platform for at blive mere kendt på Sydfyn, for kunderne kommer jo ikke af sig selv. Og ved at indtræde i det store og velfungerende erhvervsnetværk, som omgiver Svendborg Rabbits, får vi kontakt med en lang række lokale virksomheder, som forhåbentlig kan styrke vores erhvervsafdeling, siger sparekassedirektøren.

Han forklarer navneændringen med, at Rise Sparekasse skal tilbage til sine kerneværdier, og det er noget af det, man vil signalere med ændringen.

- Det er en del af et større strategiprojekt, hvor vi gerne vil tilbage til rødderne og gøre det lidt mere simpelt. Og i den forbindelse er vi sikre på, der ligger noget værdi i fortællingen om Rise Sparekasse og det nære, som den repræsenterer, siger Bjarne V. Nielsen.


Svendborg Rabbits ser vi som en god platform for at blive mere kendt på Sydfyn, for kunderne kommer jo ikke af sig selv. Og ved at indtræde i det store og velfungerende erhvervsnetværk, som omgiver Svendborg Rabbits, får vi kontakt med en lang række lokale virksomheder, som forhåbentlig kan styrke vores erhvervsafdeling endnu mere.

Bjarne V. Madsen


Det er kun tre år siden, "Flemløse" blev koblet på navnet i forbindelse med fusionen mellem Rise og Flemløse sparekasser.

- Dengang var det en del af fusionen, at vi gerne ville bevare begge navne, men siden er der løbet meget vand i åen, og nu vil vi gerne skærpe profilen, og arbejde med flere ting. Ikke at vi ikke kunne gøre det med det gamle navn, men vi vil gerne finde ind til nogle kerneværdier og fremhæve dem. Vi vil gerne være Danmarks mest samfundsansvarlige sparekasse, siger sparekassedirketøren om pengeinstituttets store mål.

Annonce

Brug for opbakning

Troels Fjellø Mortensen, direktør i Svendborg Rabbits, er naturligvis glad for den nye aftale.

- Det koster mange penge, hvis man vil være med i toppen af dansk basket, som Svendborg Rabbits nu har været det i en årrække. Vi er derfor altid glade for at byde nye sponsorer velkommen, for vi har brug for opbakningen, hvis vi på Sydfyn fortsat skal have et landets bedste baskethold, siger han.

Svendborg Rabbits første kamp i Rise Sparekasse Arena bliver den 3. oktober mod Værløse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Ugeavisen Svendborg

Dorf på Strandlyst

Annonce