Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kat'me nemt at holde øje med årets gang

Forsiden og bagsiden af den lokale kattekalender. Privatfoto
Svendborgs Kattevenner er igen klar med en ny kalender til fordel for herreløse og vilde katte.
Annonce

Svendborg: Herreløse og vildtlevende katte i Svendborg får endnu engang en hjælpende hånd, for Svendborgs Kattevenner er også i år klar med kalenderen "Et godt katteår 2020", hvor overskuddet fra salget går ubeskåret til at hjælpe herreløse og vildtlevende katte med neutralisering og genudsætning, lune lækasser og foderhjælp.

Kalenderen indeholder billeder af katte, der alle tidligere har været herreløse og en del af kalenderkattene har fået hjælp fra sidste års kalenderpenge.

Kalenderen er lavet med støtte fra Trykteam, og den sælges hos Sø-Pet i Vestergade 11.

Annonce

Hjælp til indfangning og neutralisering

Svendborgs kattevenner er et privat initiativ, der har til formål at dele viden om, hvordan man hjælper de herreløse katte og nedbringer bestanden af vildt levende katte.

- Svendborgs kattevenner arbejder for at Svendborg Kommune altid har en samarbejdsaftale om indfangning af katte med Kattens Værn. Det er heldigvis lykkedes fra årsskiftet 2020, hvor Svendborg Kommune har sat 45.000 kroner af hvert år i tre år til en samarbejdsaftale med Kattens Værn om professionel indfangning. Herfra skal lyde stor tak til Svendborg Kommune for igen at have sat kattene på budgettet, lyder det fra Mette Marie Hansen fra Svendborgs kattevenner i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at man kan ringe direkte til Kattens Værn og få gratis hjælp med indfangning i fælde. Hvis man ønsker at beholde de vildtlevende katte, og de er raske og stærke, neutraliserer, vaccinerer og mærker Kattens Værn katten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce