Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kate smed 100 kilo og vandt en makeover

Da Kate Hansen fra Ollerup 1. april 2017 stillede sig op på vægten, så stoppede nålen først ved 160 kilo. I dag sniger den sig lige akkurat op på 60 kilo. Dengang kunne hun knap løbe 200 meter. I dag løber hun snildt 10 kilometer. Her ses hun før sit vægttab, før sin makeover og det færdige resultat. Privatfoto og Michael Thorbjørnsen
Efter sit store vægttab vil Kate Hansen med en makeover sige farvel til sit gamle jeg.
Annonce

Svendborg: Du har sikkert allerede læst eller hørt om 26-årige Kate Hansen fra Ollerup, som har tabt sig imponerende 100 kilo. For et par måneder siden ramte hun forsiden af først Fyns Amts Avis og herefter BT og Ude og Hjemme, ligesom TV2 Echo har lavet optagelser med Kate og Avisen Danmarks podcast-redaktion har optaget hende.

Du kan (gen)læse hele Kate Hansens historie og om fantastiske vægttab ved at følge dette link: https://jv.dk/artikel/kate-har-tabt-100-kilo-det-er-ikke-kun-lykken-2019-10-8

Kate Hansens vej i medierne begyndte dog med med et ønske om vinde en makeover med Ugeavisen Svendborg. Hun skrev således kort og godt i sin begrundelse tilbage i juli: "Jeg har tabt mig 100 kilo og synes faktisk, at jeg har fortjent at vinde en makeover". Her på Ugeavisen Svendborg var vi helt enige, for det at tabe sig 100 kilo er bare en bedrift ud over det sædvanlige, og Kate Hansen skulle da fra vores side have en belønning i form af en makeover. Kate Hansen, som til daglig læser til sygeplejerske, hvor hun lige nu går på femte semester, blev derfor en af efterårets makeover-vindere, og tirsdag den 19. november var det så hendes tur til at komme til kosmetolog og frisør.
...
Annonce

- Farvel til mit gamle jeg

Kate Hansen har glædet sig i flere uger til denne makeover:

- Efter mit vægttab har jeg virkelig ønsket at få et nyt udtryk, et nyt look, for på den måde endeligt at kunne sætte punktum for min rejse: Sige farvel til mit gamle jeg og starte på en frisk, fortæller Kate Hansen.

Hun er dog ikke helt helt i mål med sin forandring, for efter at have smidt de mange kilo har hun været gennem flere operationer, der har fjernet løs hud på ryg, mave og baller. Under sin makeover må hun flere gange knibe tænderne sammen, da hun for nylig har fået fjernet hud på lårene og sårene endnu ikke er helet.

Til sommer skal hun igen under kniven, da der stadig er løs hud på ryggen og ved brystet.

Annonce

Mentale og fysiske udfordringer

Kate Hansen fortalte i sit store interview med Fyns Amts Avis, at hun egentlig ikke har været ked af at være overvægtig, men at hun besluttede sig for et væggtab, fordi hun havde nogle drømme, hun ikke kunne se blive opfyldt, hvis hun forsatte den livsstil, hun havde. Især drømmen om at blive mor har motiveret hende.

- Jeg ville jo ikke kunne lege med mine børn, sidde på en gynge eller gemme mig i en gemmeleg, når jeg vejede 160 kilo. Så jeg besluttede mig for at tabe mig, inden det var for sent. Vægttabet er en stor bedrift, og Kate er da også stolt. Men der er også fulgt store mentale og fysiske udfordringer med den pludselige livsomvæltning, skriver Fyns Amts Avis: Hun har blandt andet døjet med følelsen af ikke at være tryg i sin egen krop, en voldsomt smertefuld operation for at komme af med store mængder løs hud og med ikke at lade vægttabet blive en besættelse. - Det sværeste er at stoppe med at tabe sig igen. Det har jeg arbejdet med siden januar. Og jeg håber, jeg kommer til at kunne slippe kontrollen og leve mere frit. Vide, at det er okay, at man som menneske svinger med to kilo, og at det er ok en gang imellem at spise to portioner. Jeg skal lære at slappe af i det, fortalte Kate Hansen til Fyns Amts Avis. Efter sin makeover var Kate Hansen glad: - Det var en fantastisk dag og et resultat, jeg havde drømt om - jeg er meget taknemmelig.
...
Kate Hansen i tøj fra Tryde Andrés i Gerritsgade: Nederdel i tyl, hoddie fra Gustav og sneakers fra Steve Madden. Foto: Michael Thorbjørnsen
Det var Gitte Kjær fra Tryde Andrés, der klædte Kate Hansen på i ungdommelige mode. Foto: Michael Thorbjørnsen
Det var Iben Nielsen (foto), der farvede Kate Hansens hår, mens Stine Andersen stod for selve klipningen. Foto: Michael Thorbjørnsen
Gudrun Signý Gestdóttir, kosmetiker hos Bodyguide, stod for ansigtsbehandlingen og makeup. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce