Annonce
Ugeavisen Svendborg

Katrine har fokus på de sunde produkter

Katrine Hegelskov Kohlbach har i uge 14 og 15 i Kvickly i Svendborg Storcenter fokus på mærket Änglamark med bl.a. en konkurrence. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Svendborg: Katrine Hegelskov Kohlbach, der er elev i Kvickly i Svendborg Storcenter, har i uge 14 og 15, som en del af sin fagprøve, fokus på mærket Änglamark.

- Änglamark er det naturlige og sunde valg i hverdagen, produkterne er nemlig både økologiske, miljøvenlige og allergivenlige, og giver kunderne mulighed for at handle med omtanke. Der er nok produkter at vælge imellem, nemlig over 600 produkter og tallet stiger kun - dog har vi i Kvickly ikke alle 600 produkter på hylderne, men rigtig mange af dem, fortæller Katrine Hegelskov Kohlbach, som har lavet en udstilling med Änglamark - og i næste uge, den 1. til 8. april, laver demo på udvalgte produkter.

- Her kan man teste nogle af vores mange Änglamark-produkter og være med i konkurrencen om en gavekurv med produkter fra serien, siger Katrine Hegelskov Kohlbach.

- Jeg synes, at det er et rigtigt spændende og relevant emne til min fagprøve, fordi Änglamark-serien har udviklet sig meget de seneste år, og fordi sundhed, økologi og miljøvenlige produkter er blevet en stor del at de fleste danskers hverdag.

- Derfor vil jeg prøve at øge kundernes kendskab til disse produkter ved at trække produkter fra serien frem og dermed forsøge af øge salget og kendskabet. Mit emne understøtter Kvicklys profil, fordi Änglamark er COOP’s eget mærke, og et mærke, der har meget betydning, når man kigger på COOP’s værdier og ikke mindst vores målgruppe her i Kvickly i Svendborg Storcenter, siger Katrine Hegelskov Kohlbach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce