Annonce
Ugeavisen Svendborg

Klassiske biler til Svendborg

Omkring 40 klassiske biler deltager den 26. september i "N. Kjær Classic". Foto: Steen Kristensen
Annonce

Svendborg: Der kan gå hen og blive trængsel på de små landeveje vest og syd for Svendborg, når Motorklubben Centrum i samarbejde med Sports Motor Klubben Gladsaxe afvikler "N. Kjær Classic" den 26. september.

Løbet er fjerde afdeling af danmarksmesterskabet i CC-Cars DASU Classic - et løb for klassiske biler indregistreret før 31. december 1990.

- Sydfyn har bare så meget smukt at vise frem, og opfylder alle de krav, som det at lave et pålidelighedsløb kræver. Foruden det sportslige element ligger der også i løbsserien, at deltagerne skal opleve Danmark og ikke mindst have en smuk køretur. Og det byder dette område i høj grad på. fortæller fortæller løbsleder Hans Oluf Nielsen i en pressemeddelelse.

Der forventes omkring 40 deltagende biler, som med start fra N. Kjær Bilcenter på Odensevej sendes ud på en cirka 200 km. lang rute. Løbet er et pålidelighedsløb, hvilket betyder, at deltagerne skal passere de mange udsatte kontroller på et bestemt tidspunkt.

- Derfor kører alle deltagerne med startnumre på deres biler, ganske enkelt af hensyn til at kunne skelne dem fra hinanden. Rutebogen, som beskriver turen, får deltagerne først i hænderne en lille time før deres starttid, oplyser Hans Oluf Nielsen.

N. Kjær Bilcenter er omdrejningspunktet for start og frokost på dagen. Deltagerne starter med et minuts interval fra kl. 10 lørdag morgen.

Deltagerne kommer fra klubber i hele Danmark. Løbet er godkendt af politiet og afvikles efter færdselsloven og sammen med den normale trafik.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

"Bølge" af ny bykunst

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce