Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kom til børnesøndag med tegning og fortællinger i Litteraturhuset Svendborg

Litteraturhuset Svendborg inviterer til en heldags-workshop for børn, hvor det handler om at tegne, høre historier og skabe billeder sammen.
Alle børn er velkomne, når Litteraturhuset Svendborg inviterer til tegne- og fortælleworkshop.
Annonce

Svendborg: Hvad er et hjem? Hvilke ting finder man i et hjem? Hvordan føles det, og hvordan ser det ud? Litteraturhuset Svendborg inviterer i samarbejde med illustrator og børnebogsforfatter Lea Letén og projektleder Stine Kähler til en heldagsworkshop 10. november for børn i alderen 6-11 år med temaet "hjem".

- På workshoppen bliver der forskellige tegneøvelser, hvor børnene kan tegne mennesker og følelser. At tegne og illustrere handler om at vise, hvilke følelser hovedpersonen har og sætte sig ind i historien. Samtidig kan man male omgivelserne i bestemte farver for at understrege en særlig stemning eller følelse. Alt sammen er tricks, som børnene vil lære til workshoppen, siger Lea Letén og projektleder Stine Kähler i en pressemeddelelse.

Lea Letén guider børnene og hjælper dem igennem dagens aktiviteter. Desuden vil hun dele ud sin erfaring og alt det, hun ved, om at skabe illustrationer til både bøger og digitale medier.

Annonce

Fælles plakat

Workshoppen er tilrettelagt til børn i alderen 6-11 år, og man kan deltage uanset niveau. Dagens aktiviteter, tegninger og snakke samles til sidst i en fælles plakat med titlen "Hjemme i Svendborg", som Lea Letén lægger sidste hånd på, og som bagefter kan hentes i Litteraturhus Svendborg.

Plakaten hænges også op forskellige steder i byen, og er med til at fortælle børnenes historie om byen Svendborg, deres hjemby. Der er et begrænset antal pladser. Billetter fås via www.litteraturhus-svendborg.billet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce