Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kom til livestreamet foredrag om rumfart og raketvidenskab for begyndere

Svendborg Folkeuniversitet livestreamer foredrag om "Rejsen ud i rummet".
Annonce

Svendborg: Svendborg Folkeuniversitet har i nogle sæsoner været vært livestreamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet, og de har udviklet sig til populære tilløbsstykker. Mange har taget imod det gratis tilbud om at overvære spændende foredrag ved dygtige forskere i SEF’s topmoderne auditorium på Fåborgvej 44 i Svendborg, oplyser Svendborg Folkeuniversitet i en pressemeddelelse.

- Folkeuniversitet er nu klar til en ny sæson. Emnerne spænder vidt, lige fra rejse i rummet til dybhavets hemmeligheder, smagen af øl og den smeltende is på Grønland. Blandt foredragsholderne er prominente navne som eksempelvis Eske Willerslev, lyder det.

Det første foredrag afholdes tirsdag 6. oktober klokken 18.45, og efter efterårsferien er der i en række uger hver tirsdag et foredrag.

I sæsonens første arrangement holder Hans Kjeldsen, der er professor i astrofysik ved Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet, et foredrag med titlen ”Rejsen ud i rummet”. I foromtalen fra Aarhus Universitet hedder det: ”Hør om, hvordan en rummission designes og planlægges, og følg med ud i rummet, når vi ser nærmere på et par aktuelle rummissioner. Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til nedtællingen til dette foredrag om rumfart og raketvidenskab for begyndere”.

Folkeuniversitet er i denne sæson på grund af corona-restriktioner nødt til at begrænse deltagerantallet til 45. Det er gratis at deltage, men der skal reserveres en billet på forhånd via www.svendborgfolkeuniversitet.dk. På hjemmesiden kan man se det samlede program og læse om de enkelte foredrag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce