Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kom til sundhedsforedrag med kendt tv-læge i Svendborg

Charlitte Bøving er kendt fra tv-programmet "Lægen flytter ind", og hun kommer til Svendborg og holder foredrag snart. Pr-foto
Annonce

Svendborg: Læge Charlotte Bøving fra DR2-programmerne "Lægen flytter ind" besøger Borgerforeningen i Svendborg onsdag 30. oktober kl. 19.30 - og du kan vinde billetter til foredraget med Ugeavisen Svendborg.

Du skal blot gå ind på Ugeavisens side på Facebook, finde konkurrenceopslaget og lige nævne, hvem du gene vil følges med til foredraget. Hermed deltager du i lodtrækningen om 5x2 billetter - konkurrencen slutter fredag den 20. september klokken 9.00.

I tv-programmerne flytter Charlotte Bøving ind hos syge mennesker og hjælper dem med at leve sundere og slippe af med deres skavanker.

Denne aften i Svendborg fortæller hun anekdoter fra programmerne, og hun giver også masser af gode råd til dig, der selv vil gå vejen mod en sundere og mere aktiv livsstil - men hun har også fokus på mental sundhed, arbejdsmiljø, arbejdstider, søvn og stress.

I september 2016 fik Charlotte Bøving en kræftdiagnose, og det har hun skrevet bogen "Jeg lever med en udløbsdato - tid til eftertanke, tilgivelse og taknemmelighed" om. Et af hendes budskaber i foredraget er også, at mange vælter, når de får en diagnose eller møder modgang i livet. Hun vil gerne inspirere til det modsatte og til, at vi tager stilling til livets store spørgsmål, mens vi kan.

Billetter til foredraget kan købes gennem billet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce