Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kom til temaaftener om demens i Sundhedshuset i Svendborg

Svendborg Kommune inviterer til to temaaftener om demens, og målgruppen er familiemedlemmer, som for nylig har fået demens i familien. Arkivfoto
Annonce

Svendborg: Demens i familien kan være en svær en at håndtere. Derfor inviterer Svendborg Kommune nu til to temaaftener om demens. Målgruppen er familiemedlemmer, som for nylig har fået demens i familien. Tema-aftenerne indeholder forskellige emner i tilknytning til demens, og om muligt bør man deltage begge aftener, da oplæggene er forskellige.

Det er sygeplejerske og overlæge fra Demensklinikken i Svendborg, der vil fortælle om demenssymptomer, demenssygdomme og behandling samt kommunikation og adfærd. Derudover vil der være vejledning i de juridiske aspekter ved en advokat, fortælling fra en ægtefælle og der vil også være information fra demenskonsulenterne om Svendborg kommunes tilbud til mennesker med demens.

Møderne finder sted 4. og 11. november, begge dage fra kl. 18.30-21 i Sundhedshuset i Svendborg. Tilbuddet er gratis, men tilmelding er nødvendigt og skal ske senest 30. oktober på telefonnummer 6223 3975.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce