Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kommunal hæder til GOG

Bo Hansen og Lars Erik Hornemann overrakte plakat, blomster og et pengebeløb til GOG’s anfører Frederik Clausen efter holdets første pokal i 13 år.  Foto: Tim Kildeborg Jensen
Annonce

Svendborg: Der var tale fra borgmesteren, blomster i GOG-farver (gule og røde), en flot plakat samt en lille økonomisk erkendtlighed på 5000 kroner.

Alt sammen, da Svendborg Kommune ønskede GOG tillykke med pokaltitlen, som klubben vandt for nylig i Santander Cup over TTH Holstebro.

Det var borgmester Bo Hansen og formanden for kultur- og fritidsudvalget Lars Erik Hornemann, der overrakte gaverne fra Svendborg Kommune til GOG’s anfører Frederik Clausen før kampen i aftes mod lokalrivalerne fra Kolding i Gudme.

- GOG betyder meget for den sydfynske selvforståelse, lød det i talen fra borgmester Bo Hansen, der også håbede, at GOG ville få flæskesteg, når de mødtes til den næste træning.

Det har været en tradition gennem mange år, at GOG-spillerne fik serveret flæskesteg, hvis de vandt kampene mod Kolding. Og menuen stod på flæskesteg. GOG vandt sikkert 32-21.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce