Annonce
Ugeavisen Svendborg

Koncert med Sundays på en lørdag

Asger Techau, kendt fra Kashmir, er gået solo og giver koncert på Harders lørdag den 10. oktober. Foto: Daniel Buchwald
Dobbeltkoncert på Harders med Sundays og Asger Techau fra Kashmir.
Annonce

Svendborg: Harders i Møllergade inviterer lørdag d. 10. oktober fra klokken 20 til dobbeltkoncert med først Asger Techau og herefter bandet Sundays.

Efter mere end 20 år som en fjerdedel, af et af landets mest anerkendte rockbands, Kashmir, dukkede Asger Techau op som solist i 2016 med udgivelsen af hans debutalbum 'Phonetics'. Her viste Techau sig at være en solid sangskriver, med et godt øre for melodisk guitarpop - og med et stærkt personligt præg.

'Phonetics' blev efterfulgt i 2018 af de to EP'er 'Waves' og 'Time', hvor Techau ifølge en pressemeddelelse udvidede sin musikalske palet og sit udtryk som sangskriver. Denne udvikling nåede sin foreløbige kulmination med albummet 'Descendence', fra 2019.

Med sig på Harders har Asger Techau, Morten Hyldahl (trommer), Torben Guldager (bas), Steffen Nordenstam (guitar), Anna Roemer (guitar og kor) og Nicholas Kingo (keys og kor).

Annonce

Personlige sange

Den danske folk-popgruppe Sundays med sangskriver Magnus Jacobsen i front har siden deres debut-EP i 2017 kombineret singer- songwritergenrens intimitet og indlevelse med indiepoppens brede penselstrøg. Både på scenen og med albummet "Wiaca" (2019), har Sundays vundet publikum med en kombination af tilgængelighed, nerve og spilleglæde, fortælles det i pressemeddelelsen.

Efter koncerter i Norge, Canada og Tyskland i bagagen vender Sundays i efteråret 2020 tilbage til de danske spillesteder med en smittende dynamisk levering af de stærke og personlige sange og fængende melodier.

Billetter til dobbeltkoncerten fås på www.billet.dk.

Annonce

Bremer/McCoy i kirke

Harders står i øvrigt onsdag d. 7. oktober bag to koncerter med Bremer/McCoy i Vor Frue Kirke. Koncerten klokken 20 er udsolgt, mens der stadig er billetter at få til klokken 17.

Bremer/McCoy leverer et forunderligt lydunivers skabt af to perfektionistiske og talentfulde barndomsvenner. De har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end en gang, de har fået opmærksomhed i udlandet og præsteret udsolgte koncerter på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København – ligeledes mere end en gang.

Jonathan Bremer, kontrabas, og Morten McCoy, klaver, har kendt hinanden det meste af livet, og har spillet sammen siden 2012 – og i oktober 2019 udgav de deres fjerde album sammen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce