Annonce
Ugeavisen Svendborg

Koncert med svensk tema

Emma Björling synger i Vor Frue Kirke den 26. november. Pr-foto
Annonce

Svendborg: Torsdag den 26. november klokken 16.15 er der igen fyraftenskoncert i Vor Frue Kirke, og denne eftermiddag vil musikken bestå af melodier komponeret til den svenske digter og nobelpristager Pär Lagerkvists digtsamling ”Aftonland”.

Musikken er komponeret og fremføres af den svenske herboende sangerinde Emma Björling og organist Povl Chr. Balslev. Førstnævnte vil bl.a være kendt af mange som sangerinde i den prisbelønnede svenske sangkvartet Kongero.

Og det var netop efter en koncert med Kongero, at Povl Balslev og Emma Björling faldt i snak og fandt ud af, at de havde en fælles interesse i netop Lagerkvists digte. Begge havde de komponeret musik til disse og efter at have afprøvet det musikalske samarbejde fandt de ud af at deres respektive kompositioner både supplerede hinanden og passede godt sammen.

Povl Balslev har komponeret musik til Pär Lagerkvists digtsamling ”Aftonland”. Foto: Mick Outzen

Ved koncerten i Vor Frue Kirke bliver det så muligt at høre resultatet, når de to musikere sammen vil fremføre 12 af deres sange på baggrund af digtsamlingen ”Aftonland”.

- De to komponisters melodier er varierede og bevæger sig fra folketone, over viser til jazz og pop. Det er planen, at duoen i starten af næste år vil have flere sange klar, som de herefter har planlagt at gå i studiet med, oplyses det i en pressemededelelse.

Der er som altid gratis adgang til koncerten – dog er der et begrænset antal pladser på 100 personer. Vil man være sikker på en plads, er det muligt at booke en sådan via www.pladsikirken.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kor i nye klæder

Ugeavisen Svendborg

Trine tilbage til rødderne

Annonce