Annonce
Ugeavisen Svendborg

Koncert: Morten Haugshøj Group i Koncerten i Ollerup

Morten Haugshøj Group er fra venstre: Simon Gorm Eskildsen (klaver), Morten Haugshøj (guitar), Anders Mogensen (trommer) Thomas Sejthen (bas) og Jesper Løvdal (saxofon). PR-foto
Med sig på scenen har den aarhusianske guitarist et stjernehold af unge og garvede kræfter fra den danske jazzscene.
Annonce

Ollerup: Med et hold af nogle af landets bedste jazzmusikere, får Koncerten i Ollerup onsdag 20. november besøg af jazzguitaristen Morten Haugshøj, lyder det i en pressemeddelelse fra Ollerup Efterskole Sang & Musik.

Med sig på scenen har den aarhusianske guitarist et stjernehold af unge og garvede kræfter fra den danske jazzscene. Musikken, der bedst kan betegnes som lyrisk, moderne jazz med inspiration fra både New York og "den nordiske jazz", er skrevet af kapelmesteren selv. Spændvidden i repertoiret er bred, men fællesnævneren er den gode melodi i et intenst, nærværende og energisk sammenspil og fællesskab.

Annonce

Begejstrede anmeldere

Morten Haugshøj Group har med det nyudgivne album "The Street Doctor" vist sig som et markant og spændende band på nutidens jazzscene. Anmelderne har i den grad været begejstrede og har bl.a. skrevet:

"Albummet emmer af nerve og vitalitet og stærke melodier. Stilen er melodisk, moderne jazz med en vildskab fra New York, krydret med Nordens romantik og lyrik, og det gør en koncert med Morten Haugshøj Group til en vedkommende, intens oplevelse, hvor man både kan glæde sig over de fremragende musikere og deres virtuose niveau, energi og sammenspil, men også ganske enkelt glæde sig over at lytte til nogle fede numre, hvis melodier efter en koncert ikke undslipper så let fra den indre, mentale melodihorisont".

Billetter kan købes på: ticketmaster.dk, nembillet.dk, billet.dk, ollemus.dk./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce