Annonce
Ugeavisen Svendborg

Koncert: Nyskabende og rost lyd på vej til Sydfyn

Den aarhusianske indiejazz-gruppe I Think You're Awesome besøger Giant Steps torsdag 21. november kl. 20 på Arne B. PR-foto
Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste år end I Think You're Awesome, og nu er hele holdet på vej til Svendborg.
Annonce

Svendborg: Publikum kan godt glæde sig. Det gennemroste I Think You're Awesome gæster Giant Steps for at give koncert torsdag 21. november.

Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front lader sekstetten sig inspirere af alt fra legende afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskrivertradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikerrost lyd, som I Think You're Awesome selv kalder indiejazz. Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger musikerne sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdekraft.

Det er jazz iklædt nordisk eftertænksomhed - dragende og vedkommende. Det er instrumentale historier om alt lige fra fodbold til ungdommens minder og fællesskabets tryghed, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce

Med bagagen fuld af opmærksomhed

- I 2019 fylder bandet 10 år, og med bagagen fuld af opmærksomhed i form af flotte anmeldelser, priser, massiv airplay på P8 Jazz og adskillige udsolgte koncerter er de seks musikalske talenter mere end klar til at møde Svendborg, lyder det fra Giant Steps.

Udover bassisten Jens Mikkel Madsen medvirker Lars Fiil: klaver/keys, Alex Jønsson og Morten Kærup: guitar/banjo, Andreas Skamby: trommer og Frej Lesner: percussion.exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce