Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kræftens Bekæmpelse efterlyser distriktsledere og indsamlere

Kræftens Bekæmpelse er klar til en ny landsindsamling, men mangler både distriksledere og indsamlere. Arkivfoto
Annonce

Svendborg: Søndag den 29. marts er Kræftens Bekæmpelse klar til en ny landsindsamling.

- I Svendborg blev der i 2019 samlet 237.888 kroner ind, på landsplan 35 millioner - et meget flot resultat, vi håber at kunne gentage i 2020, siger Karla Kvia, der er lokal kampagneleder på indsamlingen.

- Kræftens Bekæmpelse løfter en stor opgave, og de penge, som bliver doneret, gør det muligt at forske i kræft samt styrke forebyggelse og behandlingen af kræft - og gøre en forskel for mennesker ramt af kræft.

- Af den grund har vi brug for flere frivillige til at løfte opgaven. I år står vi og mangler distriktsledere og indsamlere i flere distrikter i Svendborg og omegn. En distriktsleder har til opgave at have en tæt kontakt til indsamlere i det pågældende distrikt, uddelegering af ruter samt udlevering af materiale på indsamlingsdagen, siger Karla Kvia i en pressemeddelelse.

- Man bør melde sig, hvis man brænder for at gøre en forskel for kræftramte og pårørende. Donationerne gør en stor forskel, for hver 100 kr. der bliver doneret, går 62 kr. til forskning, 17 kr. til patientstøtte, 18 kr. til forebyggelse og 3 kr. til administration, påpeger Karla Kvia.

Karla Kvia kan kontaktes på mail landsindsamling_svb@outlook.com eller man kan ringe til landskontoret på 3525 7503, hvis du er nysgerrig på opgaven.

Man kan også melde sig som indsamler på https://www.cancer.dk/indsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce