Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kreative tøsinger med 20 års jubilæum

Dette maleri af Anne Marie Johansen er med på udstillingen. Pr-foto
Kunstnersammenslutningen Tøsingerne har 20-års jubilæum og fejrer det med en retrospektiv udstilling, som bliver den sidste  i sognehuset.
Annonce

Tåsinge: Kunstnersammenslutningen Tøsingerne har 20-års jubilæum her i 2020 og fejrer det med en retrospektiv udstilling med bidrag fra mange af de kunstnere på Tåsinge, der gennem årene har deltaget i udstillingen i sognehuset i Troense.

- Vi har haft nogle forrygende og spændende år. Men da sognehuset som bekendt er sat til salg, og der ikke er et oplagt andet sted at udstille på øen, har vi på vores nylige generalforsamling valgt, at dette bliver den sidste udstilling i denne omgang, oplyser formanden for sammenslutningen, Mai-Britt Schultz, i en pressemeddelelse.

- Heldigvis oplever mange kunstnere og kunsthåndværkerne på Tåsinge stor succes med vores Åbne Atelier Døre tredje weekend i november, hvorfor vi har valgt, at vi hellere vil lægge vores energi der fremover. Måske med en samlet udstilling et sted på øen, siger Mai-Britt Schultz.


Da sognehuset som bekendt er sat til salg, har vi valgt, at dette bliver den sidste udstilling her i denne omgang.

Mai-Britt Schultz


Tøsingerne håber, at mange både gamle udstillere og gæster vil se forbi udstillingen, der åbner søndag den 19. juli kl. 14 med en fernisering med lidt godt både til ørerne og ganen.

Udstillingen er åben hver dag fra 14-18 til og med søndag den 2. august. Mandag er dog  lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce