Annonce
Ugeavisen Svendborg

Krimitime, tegneworkshop og forfattertalks i Litteraturhuset

Iben Mondrup kommer forbi Litteraturhuset i Svendborg til en samtale om sin roman Tabita. PR-foto
Litteraturhuset i Svendborg har offentliggjort sommerens program, og der er blandt andet tegneworkshops for børn og krimitimer for voksne.
Annonce

Litteraturhuset i Svendborg har netop meldt sommerens program ud, og der er lidt for enhver smag.

For uanset om du er til tegneoplevelser med dit barn, om du vil deltage i krimitime med lokale forfattere eller handle lidt i den lille boghandel i Vestergade 25, så er der mulighed for det henover sommeren.

Et af de helt store trækplastre er allerede lige om hjørnet. For den 28. juli kommer Stine Pilgaard, der storhitter med romanen Meter i Sekunden, forbi. Her bliver det både til en samtale om sprog, Vestjylland og humor som virkemiddel. Desuden bliver der også oplæsning af romanen.

Litteraturhusets sommerprogram

- 28. juli klokken 17 - Stine Pilgaard om romanen Meter i sekundet.

- 4., 5. og 9. august klokken 11, Skal vi tegne? Tegneworkshops med Luise Midtgård/Norbirk. GRATIS. Reserver plads via mail@luisemidtgaard.dk eller på litteraturhus-svendborg.billet.dk. Kun adgang sammen med voksen.

- 11. august klokken 15 – krimitime med udgivelse og oplæsning/samtale med Jes Barkler om bogen Gaademagerens Gade. GRATIS

- 16. august klokken 15 – krimitime med Tobias Bukkehave om romanen Kongetro. GRATIS

- 27. august klokken 19, Iben Mondrup om romanen Tabita.

- Udkant-oplæsninger, forfattere fra Sydfyns litterære magasin. 25. juli, 29. august, 3. september. GRATIS

Hvis ikke andet fremgår af billetten, foregår arrangementet i Litteraturhuset på Vestergade 25 i Svendborg.

Litteraturhuset har fået støtte til programmet fra Statens Kunstfond, Genstartpuljen, Fynske Bank samt Svendborg Event. Det glæder naturligvis Anna Pia Holmgaard, der er igangsætteren af litteraturhuset og står for program, drift og administration.

-Det er dejligt at få den brede anerkendelse fra de lokale fonde og kommunen og skønt at finde nye samarbejdspartnere, siger hun i en pressemeddelelse.

De fleste af aktiviteterne er gratis, men enkelte kræver billet. Det gælder blandt andet arrangementet med Stine Pilgaard, der koster 83 kroner per voksen.

Billetkravet gælder også, når forfatteren Iben Mondrup gæster Litteraturhuset til august. Her bliver det en samtale om samt oplæsning af Iben Mondrups meget roste Grønlands-roman om pigen Tabita og hendes bror, der tvangsflyttes fra Grønland til en dansk familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce