Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kvickly i Svendborg vil hjælpe de lokale specialbutikker

Torben Astrup (t.v.) er varehuschef i Kvickly Storcenter og Søren Friis (t.h.) er varehuschef i Kvickly City i Gerritsgade. Foto: Privat
Svendborgs trængte specialbutikker får en håndsrækning på op til 200.000 kroner fra byens to Kvickly-varehuse, når de får lov til at åbne igen efter coronanedlukningen.

Svendborg: Under coronanedlukningen har landets 67 Kvickly-varehuse haft et større salg af nonfood (ikke-dagligvarer) end normalt. Overskuddet af det ekstra salg i januar og februar 2021 vil Kvickly nu bruge til lokal markedsføring af specialbutikkerne for at skabe ekstra liv i detailhandlen.

- Vi går ind for sund konkurrence, men lige nu kan vi sælge varer, som vores naboer i specialbutikkerne ikke kan, siger varehuschef Torben Astrup, Kvickly i Svendborg Storcenter, i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker at være en del af et levende handelsmiljø, og det kræver levende specialbutikker - og vi ønsker at være gode naboer.

- For at sikre, at der også i fremtiden er liv, hvor vi ligger, vil vi bruge overskuddet af vores ekstra salg til markedsføring af vores naboer, specialbutikkerne; alle dem, som lige nu er lukkede. Det er til fælles gavn, supplerer varehuschef Søren Friis, Kvickly i Gerritsgade.

Kvickly kender ikke det præcise tal af donationen, som afhænger af, hvor længe nedlukningen varer. Men åbnes butikkerne igen 1. marts vil der være tale om et beløb i størrelsesorden 100.000 kroner pr. varehus i Svendborg.

På landsplan vil Kvickly donere i størrelsesorden 7-10 millioner kroner.

Hvordan støtten og markedsføringen konkret bliver, vil blive bestemt lokalt af varehuscheferne i dialog med de enkelte handelsstandsforeninger.

- Men det kan være i form af annoncering i lokalaviserne, events i de enkelte byer og fremstød på de sociale medier. Blot formålet er at få liv i handelen og byerne igen, siger Torben Astrup og Søren Friis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce