Annonce
Ugeavisen Svendborg

Læsernes egne tatoveringer: Minder og mental styrke

Rose som cover-up: Denne var et cover-up og en af de sværere af dække på grund af et dybt ar fra en tidligere “uheldig” tatovering. Den blev så erstattet af denne smukke blomst: Indsendt af: Marlene Hermann, Øksenbjergvej, Svendborg.
Annonce

Svendborg: Ugeavisen Svendborg efterlyste i sidste uge via vores side på Facebook fotos af læsernes egne tatoveringer. Vi bad også om en kort forklaring på, hvorfor netop denne tusch blev lavet, og hvilken personlig betydning den har.

Mor overlevede kræft: Jeg har valgt denne tatovering, da den repræsenterer de tre vigtigste personer i mit liv: Min mor og min og min to søskende. Den store i midten repræsenterer min mor, da hun har overlevet livmoderhalskræft to gange og bare er en fighter. Indsendt af: Alexzander Andreas Kusch, Wiggers Park, Svendborg.
Radise som minde: Jeg har på min højre arm fået tatoveret en radise på armen til minde om min kusine. Hun blev desværre i 2008 kørt ihjel, da hun var otte år og på vej i skole,. Hun var dengang min bedste legekammerat, og jeg savner hende hver dag. Vi spiste ofte radiser dengang, så derfor ville jeg have min lille radise til minde om Izabella Tea og tænke gode minder hver eneste dag. Den er lavet af søde Anja hos Lowkey, hvor jeg også har fået lavet mine andre fire tatoveringer. Indsendt af:  Cille Mia Rasmussen, Stationsvej, Stenstrup.

Efterfølgende har vi modtaget knap 100 fotos og forklaringer - og 1000 tak for det. Vi når nok ikke at vise alle tatoveringer i de kommende måneder, hvor serien "Under huden" er planlagt at vare, men alle, der har indsendt foto, deltager i konkurrencen om to gavekort á 2500 kroner til henholdsvis Lowkey Tattoo, Abildvej 5E, 2. sal, Svendborg, og Oceans Ink, Møllergade 65, Svendborg.

Husk, at kun folk bosat på Sydfyn og i Ugeavisen Svendborgs dækningsområde, kan deltage i konkurrencen. Vi har fået flere fotos af tatoveringer fra det øvrige land, men vi ønsker at denne konkurrence skal være lokal.

Vinderne findes og offentliggøres omkring juletid.

Giver mental styrke: Her er en af mine valgte tatoveringer, da denne har mest betydning for mig. Jeg er asetroende, og kompasset fra nordisk mytologi er symbol for "at finde den rette vej i livet". Jeg har oplevet sygdom og død tæt på livet samt modstand i forbindelse med en dyb depression. Den giver mig håb og mental styrke, når alt er imod mig og mine kære. Indsendt af: Kirstine Killerup, Dronningholmsvej, Svendborg.

Næste "Under huden" præsenteres her i Ugeavisen Svendborg sidst i september eller først i oktober.

Fik mave-selvtillid: Jeg har valgt min mavetatovering, da det uden tvivl er den, der betyder mest for mig. Jeg har gennem mine teenageår altid været usikker på min mave, da jeg bildte mig selv ind, at min mave skulle være lige så flad og flot, som på de modeller, man ser på de sociale medier. Efter at jeg har fået min mavetatovering har det fuldstændig ændret sig, for jeg har fået en del mere selvtillid og er ikke længere ked af min mave og de fine deller. Jeg kan kun anbefale andre tatoveringselskere med samme problem at gøre det, hvis man har samme problem - det er smerten værd! Indsendt af Benedikte Lund, Niels Juels Vej, Svendborg.
Tattoo efter hjertestop: Denne tatovering fik jeg efter et hjertestop, som følge af et hårdt liv, med stress og sorg. Figuren minder mig om, at man bare skal gøre ting, ikke kun forsøge. Han er en vis figur, lige så skør som jeg kan være, men frem for alt, så overlever han altid, også selv efter hans død. Jeg døde, men lever stadig - lyder åndsvagt, men sandt. Indsendt af: Jesper Christensen Askevænget, Gudme.
Dragen og duen: Et foto af en mine tatoveringer, og der lagt mange tanker og beslutninger bag. De er lavet af tre omgange, men som helhed er det en stor tatovering. Duen symboliserer fred og den kinesiske drage (på den anden arm og derfor ikke med på foto) symboliserer viljestyrke og succes. Grunden til netop disse valg er, at det er forskellige tatoveringer, da duen er det simple og uskyldige, hvorimod dragen godt kan virke lidt barsk afhængigt af, hvordan man vælger at se på det. De tre roser på skulderen er symbol for min mor, far og storebror. Hvis jeg skulle gå hen og vinde gavekortet, skal dette bruges til at færdiggøre armen. Indsendt af Maria Løvenholt Fredegaard Hansen, Balvej, Vester Skerninge.
Mere end 100 ord: En af mine otte tatoveringer. Denne betyder utrolig meget for mig, hvilket alle mine tatoveringer i øvrigt gør. Jeg fik den af min datter, da jeg fyldte 50 år. Min mor-barn-tattoo siger mere end 1000 ord. Indsendt af: Lotte Philipsen Bruus, Svendborg.
Svendegave: Her er en af mine tatoveringer, og jeg deltager i konkurrencen, fordi jeg gerne vil have fyld resten af armen ud - som en svendegave til mig selv. Indsendt af David Dq Huynh, Svendborg.
Minder fra en dejlig barndom: Tatoveringen har inspiration fra tegnefilmen Anastasia og Svaneprinsessen (spilledåsen og svanen). Disse film minder mig om en helt fantastisk barndom - og er i øvrigt fyldt med fantastiske sange. Tatoveringen er fyldt med de fineste sketch-detaljer og er i mine øjne en utroligt smuk tatovering. Spilledåsen fra Anastasia har jeg altid forbundet med et stærkt forhold mellem bedstemor og barnebarn, som jeg selv havde med min farmor. Indsendt af: Mie Kørner Madsen, Egevænget, Stenstrup


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce