Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ladies Circle og byens butikker indsamler 40.000 kr. til Lykkeliga

De fire Rema 1000-butikker på Sydfyn støttede Inner Circle og dermed Lykkeliga med 20.000 kroner. Privatfoto
Med hjælp fra byens detailhandel støtter Sydfyn håndboldforening for handicappede børn med 40.000 kroner
Annonce

Svendborg:  Sidst i september skulle Ladies Circle Svendborg have afholdt et velgørenhedsarrangement i Borgerforeningen for at rejse penge til Lykkeliga. Som så meget andet blev aftenen aflyst på grund af Covid-19, men alligevel lykkedes det at samle 40.000 kroner ind til Lykkeliga, som er en håndboldforening for handicappede børn skabt af tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen.

Ladies Circle Svendborg lavede nemlig i stedet et stort lotteri online, hvor der blev solgt mere end 1000 lodder til medlemmer af Ladies Circle. Over 150 ladies fra hele landet så med live på Zoom, da lotteriet blev udtrukket og præmierne fordelt.

Mange af præmierne var doneret af Svendborgs butikker og erhvervsdrivende, heriblandt Vinoble, Phigo, Guldsmed Lauridsen, Madison, Brød, Tandlægehuset Svendborg, Monito, Park by M&M, Arbejdernes Landsbank, Gastropub Børsen og mange flere.

Samlet blev der solgt lodder for 20.000 kroner, og herudover havde de fire lokale Rema 1000-butikker i Svendborg og Tåsinge valgt sammen at donere 20.000 kr. til Lykkeliga.

Med dette flotte bidrag fra Rema 1000 kunne Ladies Circle Svendborg samlet videregive 40.000 kro. til Lykkeliga.

Annonce

Stærkt netværk på Sydfyn

- Jeg har en kæmpe lykkefølelse i kroppen over, at det er lykkedes os at rejse så mange penge, det havde jeg slet ikke forventet, fortæller Henriette Kristensen, som har været en af hovedkræfterne bag indsamlingen.

- At dette har ladet sig gøre skyldes udelukkende, at vi har et stærkt netværk på Fyn og ikke mindst her i Svendborg. Vi har oplevet, at de erhvervsdrivende har haft stor velvilje til at bidrage til den gode sag. Vi takker mange gange: I skal vide, at I er med til at gøre en kæmpe forskel. Vi har klart den følelse, at vi kan noget helt særligt hernede på Sydfyn, siger Henriette Kristensen i en pressemeddelelse.

Christina og Peer Michael, indeahvere af Madison på hjørnet af Korsgade og Brogade, støttede Lykkeliga og Inner Circle med en gave til lotteriet. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen

Ladies Circle er et netværk for kvinder mellem 18 og 45 år. De mødes 1-2 gange om måneden, hvor de netværker, besøger virksomheder og hører foredrag med forskellige spændende mennesker. Derudover støttes Ladies Circle’s nationale serviceprojekt, som i perioden 2020-2022 er Lykkeliga.


-Jeg har en kæmpe lykkefølelse i kroppen over, at det er lykkedes os at rejse så mange penge, det havde jeg slet ikke forventet

Henriette Kristensen, Inner Circle


- Ladies Circle har givet mig rigtig meget, ikke mindst et stærkt netværk. Vi løfter i flok, og det er en fantastisk følelse, at vi i vores netværk kan være med til at gøre en forskel og støtte børn med et særligt behov, siger Henriette Kristensen.

Læs mere om Ladies Circle på www.ladiescircle.dk og om Lykkeliga på www.lykkeliga.dk

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce