Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lassie og mutanter tilbage på det hvide lærred

'The New Mutants" får dansk premiere i Scala på torsdag. Foto fra filmen
'The New Mutants" og "Lassie kommer hjem" er ugens to premierefilm i Scala
Annonce

Svendborg: Gyser-superheltefilmen 'The New Mutants", som torsdag får dansk premiere i Scala, er en del af det store X-Men-univers.

Rahne, Illyana, Sam og Roberto er fire unge mutanter, der er indlagt til psykiatrisk observation på et afsondret hospital.Dr. Cecilia Reyes mener, at teenagerne er til fare for sig selv og omverdenen, så hun overvåger dem nøje, alt imens hun forsøger at lære dem at tøjle deres mutantkræfter.

Da den nytilkomne Dani føjes til den unge gruppe, begynder der at ske mystiske ting på det dystre hospital. Patienterne oplever hallucinationer og flashbacks, og både deres mutantkræfter – og deres venskaber – sættes på prøve i en kamp for at slippe derfra i live.

X-Men-filmserien sluttede egentlig sidste år med "Dark Phoenix", men "New Mutants", der også bygger på Marvels populære tegneserieforlæg, kræver intet forudgående kendskab til franchisen.

Rollelisten er fyldt med unge, talentfulde skuespillere som Maisie Williams kendt fra "Game of Thrones", Charlie Heaton fra "Stranger Things" og Anya Taylor-Joy fra bl.a. "Split".

Annonce

Lassie på eventyrlig rejse

Hunden Lassie, som for alvor blev kendt i 1943 i en film med Elizabeth Taylor, vender nu tilbage i "Lassie kommer hjem", som fra på torsdag kan ses i Scala.

Lassie og den 12-årige Frederik er uadskillelige. Da Frederiks far mister sit job, flytter familien til en mindre lejlighed, hvor det ikke er tilladt at have hund. Frederik er knust! De er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer, som lover at passe godt på Lassie. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hun flygter for at lede efter Frederik.

"Lassie vender hjem" er en film for hele familien. Foto fra filmen

Frederik kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, sætter han sig for – sammen med grevens barnebarn, Pernille - at finde Lassie.

En eventyrlig rejse begynder for både Frederik og Lassie – begge på jagt efter deres bedste ven!

Lassie - den mest berømte hund i filmhistorien - er endelig tilbage i biografen. Den hjertevarme historie om det uadskillelige venskab mellem en dreng og hans hund er baseret på den berømte roman af Eric Knight.

Filmen er med dansk tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce