Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lena vil have fat i mændene

Lægeeksamineret fodplejer Lena Holm er vendt tilbage til Svendborg og har åbnet klinik på Færgevej 3. Foto: Michael Thorbjørnsen
Fodplejer Lena Holm flytter klinikken tilbage til Svendborg. Ser gerne flere mandefødder gå over dørtærsklen.
Annonce

Svendborg: Fodplejeklinikken Svendborg ved lægeeksamineret fodplejer Lena Holm er vendt tilbage til Svendborg efter et halvt år i Ringe. Før det havde hun klinik i Tinghusgade i Svendborg.

Hun åbner klinik hos kosmetolog Anja Winther på Færgevej 3 ved "den runde lysbådehavn", tæt på mange gratis parkeringspladser. Og hun glæder sig til at gense de kunder, der fandt vejen til Ringe lidt for lang.

- Der var mange trafikale fordele ved at være i Ringe, men det bliver nu rart at kunne drive klinik i min egen by og sige hej til de trofaste kunder igen, forklarer hun i en pressemeddelelse.

En anden ting, hun håber på, er at se flere mænd på klinikken.

- Langt de fleste kunder er kvinder, selv om mændene er ved at komme godt med. Mænd ser det måske som noget feminint at får ordnet fødder. Men faktisk er det jo mest mænd, der går i sikkerhedssko, træsko, foldboldstøvler og løbesko og belaster deres fødder hårdest. De burde gå til fodbehandling med jævne mellemrum, eventuelt som forebyggelse, siger hun.

- Mange får meget hård hud under fødderne, og hård hud er roden til meget ondt. Dine hæle kan revne, og det gør forbasket ondt. Du kan også få hård hud under hele foden, og det er som at gå på størknet lim. Det gør også ondt. Mellem hver anden og tredje dansker har jævnligt ondt i fødderne og går med hård hud og ligtorne i flere år, før de går til fodplejer. Det er noget skidt. Ligtorne, eksempelvis, skal tages i opløbet, fortæller Lena Holm.

I den ny klinik har hun behandlinger mod hård hud, parafinbade til yderligere blødgøring af huden, fjernelse af ligtorne og vorter, forebyggelse af nedgroede tånegle, fodmassage med æteriske olier, neglebehandling og kosmetiske behandlinger. Som noget nyt vil hun tilbyde pakkeløsninger, så man kan vælge kombinationer af disse efter eget ønske.

Pensionister med meget lav indtægt og formue kan i øvrigt få op til 85 procent i tilskud fra det offentlige, minder hun om.

Booking foregår telefonisk eller via bookingsystemet på fodplejeklinikkensvendborg.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce