Annonce
Ugeavisen Svendborg

Linda står klar med unikke og farverige løsninger til hjemmet

Linda Hansen foran et lille udvalg af eksempler på anderledes vægdekorationer. Foto: Michael Thorbjørnsen
Lindas Malerfirma åbner showroom, og her kan man hente inspiration til en anderledes brug af vægge, gulve og lofter.
Annonce

Svendborg: Hvorfor pokker skal alle have hvide vægge og lofter? Hvorfor ikke få farver og spræl ind i huset, spørger malermester Linda Hansen, der står bag Lindas Malerfima med domicil på Tværvej 27 i Svendborg - og hun giver selv noget af svaret:

- Farver er også udveksling af følelser og tanker - og vigtige for både voksne og børn at opleve, så jeg vil gerne være med til at ændre vores noget konservartive tilgang til farver i huset. Jeg planlægger derfor at lave en farverevolution på Sydfyn, fastslår Linda Hansen, som til formålet er blevet certificeret til at arbejde med de eksklusive produkter fra italienske Novacolor.

I samme ombæring åbner hun fredag den 20. marts Danmarks største showroom for Novacolor, hvor man ved selvsyn kan se og hente inspiration til en anderledes brug af vægge, gulve og lofter.

- Klassisk italiensk "marmorlook", malede overflader, rustent jern eller irret kobber. Mulighederne er mange med Novacolors materialer, som påføres med mere eller mindre avancerede teknikker. Der er tale om produkter og arbejdsmetoder, som betyder, at ikke to flader er ens. Du får med andre ord en unik flade hver gang - og sikrer dermed også, at din nabo ikke har samme udtryk, forklarer Linda Hansen og fortsætter:

- Med Novacolors materialer og mine tekniker kan man altså få unik vægkunst i huset, men flere af produkterne, som også omfatter spartel og micro-cement, kan anvendes både inde og ude - og på næsten alle overflader. Farver og struktur spiller en væsentlig rolle i at skabe den rette atmosfære, siger Linda Hansen.

Hun viser bl.a. en billig og brugt lampe fra Ikea, som har fået helt nyt og moderne liv med rustfarve, en bordplade med indbygget varme og logo skrevet ned i bordet, samt en væg i rustfarve, som også kan bruges som opslagstavle, fordi der i malingen er jern og derfor er magnetisk.

- Jeg åbner mit showroom for alle interesserede - også andre malermestre på Fyn, som jeg gerne samarbejder med, hvis de får kunder, der ønsker et helt anderledes udtryk i deres hus, siger Linda Hansen.

Hun holder reception i sit nye showroom fredag den 20 marts fra 13-16.

Væg med struktur og mønstre - og en Ikea-lampe, der har fået nyt liv. Det nye showroom i Lindas Malerfirma giver inspiration til nye farver og vægdekorationer. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce