Annonce
I dejen til vaniljekranse bør du altid bruge smør og mandler eller mandelmel. Pr-foto
Ugeavisen Svendborg

Lokal bager afslører gode tips til julebag

Klejnen, brunkagen og vaniljekransen er så populære småkager i Stenstrup, at den lokale bager nu har besluttet sig for at offentliggøre sine bedste tips til de tre julegodter.
Annonce
  • I dejen til vaniljekranse bør du altid bruge smør og mandler eller mandelmel. Pr-foto
  • Bagermester Michael Nelleman, indehaver af Konditor Bageren i Stenstrup, kommer med tips til vellykket julebag. Pr-foto
  • Et fif til brunkagerne: Nødderne, der skal i brunkagen, får en bedre smag, hvis de ristes på forhånd. Pr-foto
  • Ved kogningen af klejner skal du holde godt styr på temperaturen af olien, som skal holdes præcis ved 180 grader under hele tilberedningen. Pr-foto
Ugeavisen Svendborg

Nu er der igen musik i kælderen

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Tid til at registrere… (arbejds)tid!

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Besparelser på Filmstriben og nyt sorteringsanlæg hænger ikke sammen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Litterær speed-dating

Ugeavisen Svendborg

WERKmarked på Fredriksø

Ugeavisen Svendborg

Svendborg-band udgiver ny musikvideo skabt med kunstig intelligens

Ugeavisen Svendborg

Foredrag on Israel og Palæstina konflikten ved Gunnar Steenberg

Ugeavisen Svendborg

Plante- og stiklinge marked ved Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Reparationscafe i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om den Transiranske jernebane ved Tom Eggert

Ugeavisen Svendborg

Musikværksted i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Ung til ung informationsmøde

Ugeavisen Svendborg

Upcycling workshop og Danmarks Kostumarium

Ugeavisen Svendborg

Nordisk dans i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Ambitiøs indsats skal styrke frivillighed og foreningsliv

Annonce