Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lokal digter udgiver afstandspoesi

Vagn Remme, digter fra Svendborg, er medforfatter til digtsamlingen "Afstandspoesi". Pr-foto
Vagn Remme har været med til at skrive "Afstandspoesi", som netop er udkommet
Annonce

Svendborg: Vagn Remme, lokal poet og klummeskribent her i Ugeavisen Svendborg, er medforfatter på digtsamlingen "Afstandspoesi", som også har tekster af digteren Rolf Steensig, København,  og illustrationer af den internationale anerkendte billedekunstner Henrik Drescher

Bogen undersøger først og fremmest, hvordan sproget for de to opfører sig under karantænen og samfundsnedlukningen. Men pludselig tager selv samme sprog en dramatisk drejning, da de to digtere står ansigt til ansigt med døden. Og et nyt sprog fødes.'

Afstandspoesi er skrevet fra den 12. marts til den 10. maj under coronakrisen. De to digtere bor i hver deres del af landet og har i deres karantæne skrevet sig ind i den poetiske virkelighed, som den formede sig i de to måneder.

Virkeligheden blev en anden og dermed også poesien. Det er der kommet en fantastisk hilsen ud af. De to forfattere mødtes i Sorø den 18. april, og her tog bogen en helt anden drejning, for her blev de to forfattere nødt til at redde hinandens liv og med et blev "Afstandspoesi" langt mere og et langt vigtigere projekt.

- Glæd det til at opleve, hvordan Covid-19 har indvirket på forfatternes måde at se verden på. Pludselig, med et, blev alt anderledes, og så sker der selvfølgelig også noget for forfattere. Det er stærk poesi og skarp prosa de to forfattere leverer, fortælles det i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sommermusik på Skarø

Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce