Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lokal ejendomsmægler kan hjælpe, når du tænker på at flytte

Lasse Arendt, Nybolig Svendborg, som i højere grad vil hjælpe folk med at finde en egnet bolig. Pr-foto
Nye kundebehov får den lokale Nybolig-forretning til at lancere et nyt produkt, som vil kunne gøre op med den klassiske måde, vi handler boliger på.
Annonce

Svendborg: Hvis man har svært ved at finde ud af præcis, hvilken bolig der ville passe bedst og ikke selv har tiden til at lede efter den, er der hjælp af hente hos Nybolig i Svendborg, som har specialiseret sig i at hjælpe kunder med at finde ny bolig. Hos Nybolig tilbyder de nemlig at hjælpe kunderne med hele processen fra tanken melder sig om at flytte, til man får nøglerne til den nye bolig.

- Som ejendomsmæglere har vi i årevis fokuseret ret ensidigt på at sælge folks boliger, hvor vi i mindre grad har sat os ind i kundernes behov i et større perspektiv. Og det gælder især, når de første tanker melder sig om at flytte. Her kan vi med vores erfaring være til stor hjælp, både med at kredse behovene ind, finde den nye bolig, forhandle pris og hjælpe med alt det juridiske, siger indehaver af Nybolig Svendborg, Lasse Arendt, i en pressemeddelelse.

- For os er det ikke helt nyt, da vi har arbejdet med udlejning i mange år. Der er ingen tvivl om, at det hjælper folks boligbehov fra et langt tidligere tidspunkt i processen. Ofte kan vi få den store kabale til at gå op, når det unge par, der bor til leje, ønsker at købe et hus, og når det modne ægtepar ønsker at sælge deres villa og finde en lejebolig der måske passer bedre i den givne situation. Det er en skøn fornemmelse, når vi kan hjælpe alle aldersgrupper.

- Det kommer vi med den fælles strategi i Nybolig til at føle meget mere til, understreger ejendomsmægleren.

Annonce

Positiv respons

Lasse Arendt fortæller, at Nybolig netop nu lancerer et nyt koncept, hvor man som kunde kan få hjælp allerede, når de indledende flyttetanker melder sig. En række Nybolig-forretninger landet over har testet produktet over det seneste år på et udvalg af kunder, og responsen har ifølge Lasse Arendt været ret positiv.


Som ejendomsmæglere har vi i årevis fokuseret ret ensidigt på at sælge folks boliger, hvor vi i mindre grad har sat os ind i kundernes behov i et større perspektiv. Og det gælder især, når de første tanker melder sig om at flytte.

Lasse Arendt, ejendomsmægler


- Vi har valgt at kalde produktet Nybolig Match, fordi vi matcher kunderne op med den mest ideelle bolig på markedet. Der er et dybt behov for mere rådgivning, der går ud over blot at sælge folks bolig. Især lige nu, hvor det at sælge en bolig mange steder går forbavsende hurtigt, forklarer Lasse Arendt.

Hvis man vil høre mere om det nye rådgivningstilbud, anbefaler Lasse Arendt, at man kigger forbi forretningen eller ringer for en uforpligtende snak.

- Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler i forhold til corona, og vi anbefaler helt klart, at vi tager snakken om boligbehov over en kop kaffe, så vi kan komme godt omkring hele situationen, siger Lasse Arendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kor i nye klæder

Ugeavisen Svendborg

Trine tilbage til rødderne

Annonce