Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lokal ejendomsmægler: Vild start på 2021

- Normalt plejer januar og vintermånederne generelt at være stille og rolige på boligmarkedet, men sådan er det ikke i år. Vi har rygende travlt, og kunderne har travlt med både at købe og sælge, siger Lars Lyster fra Nybolig Svendborg. Pr-foto
De gode takter fra 2020 ser ud til at fortsætte ind i 2021, lyder det fra lokal ejendomsmægler, som har oplevet en vild start på året. Overvejer man at sælge sin bolig nu, kan man se frem til en et succesfuldt salg.

Svendborg: Hvis 2020 var et vanvittigt år på boligmarkedet, tyder meget på, at 2021 meget vel også kan blive det.

Sådan lyder det fra indehaver af Nybolig, Lars Lyster, som i sin forretning har oplevet markant aktivitet i januar måned. I årets første måned har Nybolig Svendborg solgt 84 procent flere boliger end januar 2020.

- Normalt plejer januar og vintermånederne generelt at være stille og rolige på boligmarkedet, men sådan er det ikke i år. Vi har rygende travlt, og kunderne har travlt med både at købe og sælge, siger Lars Lyster i en pressemeddelelse.

Han er ikke i tvivl om, at nedlukningen har haft stor effekt på incitamentet til at handle bolig i højere grad end tidligere.

- Vi har ikke kunnet rejse og handle, som vi plejer, og den hverdag præger os fortsat her i starten af 2021. Danskerne har stærke privatøkonomier, og med en nedlukning, som har været mere eller mindre intens i snart et år, kommer mange af os før eller siden til at tage vores boligsituation op til revision, siger ejendomsmægleren..

Går man med tanker om at sælge sin bolig, vil man ifølge Lars Lyster stå i en gunstig situation lige nu, hvis man gør alvor sine planer.

- Det er mange år siden, jeg har oplevet så stor en interesse for at købe bolig som lige nu, og det bør man selvfølgelig som potentiel boligsælger udnytte. Vi kan ikke med sikkerhed sige, hvordan 2021 kommer til at udvikle sig på boligmarkedet, men åbner samfundet, og får vi mulighed for at rejse, vil man nok komme til at se, at efterspørgslen vil falde en smule, mener Lars Lyster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce