Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lokalkendt bankmand i nyt job

Peter Teilgaard tiltrådte den 1. maj stillingen som ny erhvervskundechef for Spar Nord Svendborg. Her skal han fremover medvirke til at styrke bankens markedsposition på erhvervsområdet i det fynske.Pr-foto: Click
Spar Nord Svendborg har ansat Peter Teilgaard som ny erhvervskundechef.

Svendborg: Med mere end 32 års erfaring fra den finansielle verden bidrager 53-årige Peter Teilgaard med en stærk profil, når han fremover som erhvervskundechef skal profilere erhvervsafdelingen i Spar Nord Svendborg.

Peter Teilgaard kommer fra en stilling som erhvervskundechef i Fynske Bank i Svendborg, hvor han har været ansat i 32 år. Han er derfor et velkendt ansigt i Svendborg og besidder de helt rette kompetencer til at fortsætte arbejdet med at styrke bankens markedsposition i området.

Selv ser Peter Teilgaard frem til at komme med på holdet og til at cementere Spar Nord som erhvervsbank i lokalområdet:

- Spar Nord Svendborg har et godt omdømme i området og betragtes i høj grad som et pengeinstitut, der med et stort engagement deltager aktivt i byens udvikling. Og netop det glæder jeg mig til at blive en del af, ligesom jeg ser frem til at sætte fokus på det lokale erhvervsliv i og omkring Svendborg, fortæller Peter Teilgaard i en pressemeddelelse.

Privat bor Peter Teilgaardi Svendborg med sin kone Lise. Sammen har de to piger på henholdsvis 24 og 26 år. Peter har i mange år været aktiv i Thurø Håndbold, både på banen og som bestyrelsesmedlem. Når han ikke arbejder, bliver tiden brugt på golf, cykling og på deltagelse i diverse kulturelle tilbud, der er i byen.

Peter Teilgaard tiltrådte stillingen som erhvervskundechef den 1. maj 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce