Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lokalradio om politik, kultur og sport

Her ses makkerparret, chefreporter Finn Olsen, og assisterende reporter, Lars Dreyer, under forberedelserne til et Interview. Foto: Käthe Nielsen
Annonce

Svendborg: Svendborg Lokalradio er klar med nyt program, som sendes hver søndag klokken 21.30 med chefreporter Finn Olsen, tidligere lokalpolitiker, og hans medreporter, Lars Dreyer, tidligere ejendomsmægler og nuværende sportsnørd.

Svendborgmagasinet har hidtil været sendt søndag formiddag, men er nu flyttet til søndag aften på 106,5 - lige efter de lokale nyheder.

- Der er nu sket den yderligere ændring, at Svendborgmagasinet er berører både emner som politik, erhverv og lokalsport samt kultur.  Vi vil gå tæt på lokalsamfundets "koryfæer" og spørge ind til deres baggrund, holdninger og oplevelser, så der bliver nok at tage fat på, fortæller de to reportere i en pressemeddelelse.

- Der vil blive sagt nogle sandheder om erhverv og lokalpolitik, og og vi vil høre om spændende oplevelser indenfor sportens verden, siger makkerparret.

Har du ikke tid søndag aften til at lytte til 106,5, så kan du gå ind på Svendborg Lokalradios hjememside og nederst i boksen trykke på "stream". Herefter kommer oversigten over udsendelser frem, og du kan frit vælge det program, du vil høre.

Og har du spørgsmål eller forslag til emner, kan du henvende dig til Finn Olsen på finn-olsen@live.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce