Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lotte lægger rammerne for nyt værksted

Lotte Degnbol Hansen står bag Rammeriet - et nyt indramningsværksted, som åbner på Bjerrebyvej på Tåsinge. Foto: Michael Thorbjørnsen
Lotte Degnbol Hansen har i Bjerreby åbnet rammeværkstedet, Rammeriet, som indrammer både malerier, plakater og fotos.
Annonce

Bjerreby: For knap 10 år siden satte Lotte Degnbol Hansen sig for at indramme et par malerier, som hang i privaten på Bjerrebyvej 32 i Bjerreby på Tåsinge.

- Det viste sig at være en både udfordrende og sjov opgave, som gav mig lyst til mere. Lige siden har jeg i min fritid for venner og familier indrammet billeder, og de har været så glade for resultaterne - og jeg så glad for opgaverne, at jeg længe har ønsket at åbne mit eget indramningsværksted, fortæller Lotte Degnbol Hansen.

Og det gør hun så nu.

Lotte Degnbol Hansen åbner fredag den 1. november ved en reception officielt værkstedet Rammeriet, som er indrettet i et hjørne af den virksomhed, som hun og hendes mand, Michael Hansen, i forvejen driver på adressen. Der er tale om Tåsinge Kokille Støberi, som laver toppe til hegnspæle og aluminiumsprodukter til industrien.

Mest kendt er Michael Hansen nok for Aluphonen - et musikinstrument, han har været med til at udvikle. Instrumentet er i familie med bl.a. marimbaen, vibrafonen og klokkespil og er opbygget af aluminiumsstøbte klokker, som oprindeligt benyttes som toppe til at sætte på netop hegnspæle.

- Jeg har altid været kreativt anlagt, glad for at bruge hænderne og gjort en ære i at gøre det selv. Jeg syr f.eks. selv mine kjoler og skal der repareres eller laves nyt i huset, tager jeg gerne opgaven på mig - ligesom med indramningen for ti år siden.

Lotte Degnbol Hansen

Annonce

Konkurrencedygtige priser

Lotte Degnbol Hansen er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet på en skole på Nordlangeland, men gik for ni år siden ind i sin mands virksomhed og har været her siden.

- Jeg har altid været kreativt anlagt, glad for at bruge hænderne og gjort en ære i at gøre det selv. Jeg syr f.eks. selv mine kjoler og skal der repareres eller laves nyt i huset, tager jeg gerne opgaven på mig - ligesom med indramningen for ti år siden, fortæller Lotte Degnbol Hansen.

Hun har nu indkøbt både en listeklipper, rammesamler, en glasskærer, en passepartout-skærer samt en masse materialer og rammer i forskellige udformninger og størrelser, i træ og aluminium, så hun er klar til at opfylde kundernes ønsker.

- Jeg indrammer både malerier, plakater, akvareller og fotos, og har man ønsker til helt ekstraordinære rammer, f.eks. de gamle med mere pompøse udsmykninger, kan jeg også lave dem, siger Lotte Degnbol Hansen, der tror på, at der er kunder nok til hendes forretning - også i Bjerreby.

- Langeland havde en indramningsbutik, som vist lukkede for 8-10 år siden, og så har Svendborg jo et værksted. Jeg tror på, at der er opgaver nok til os begge. Og husk på, at jeg ikke nødvendigvis skal leve af Rammeriet, da jeg jo også arbejder i min mands virksomhed. Af samme grund vil jeg kun have åbent i Rammeriet om onsdagen og efter aftale på 24622526.

- Desuden vil jeg lave mine indramninger til en så god pris, at kunderne med god grund kan tage turen til Bjerreby for at få lavet indramninger. Jeg har jo den fordel, at jeg ikke har store udgifter til husleje, og det kommer selvfølgelig kunderne til gode i form af konkurrencedygtige priser, forklarer Lotte Degnbol Hansen.

Åbningsreceptionen fredag den 1. november er fra 14-17.

Lotte Degnbol Hansen har i 10 år lavet indramninger for sjov, nu åbner hun egen virksomhed med værksted i Bjerreby på Tåsinge. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce