Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lutter Lagkage stimulerer både hjerneceller og hjertemuskler

Julia Venus og Stephen Falkbøll, begge uddannet i filosofi og kulturanalyse ved Odense Universitet, kommer på lørdag til Svendborg, hvor de i udendørscafeen Lutter Lagkage giver en smagsprøve på deres filosofiske salonkoncept. Foto: Michael Frank, MF Foto
Annonce

Svendborg: Lutter Lagkage, udendørscafé med afstand i Skattergade 19B, inviterer lørdag d. 23. maj kl. 15.30 på en minifilosofisk eftermiddag.

De to filosofiske værter, Julia Venus og Stephen Falkbøll, er kendt for både at underholde og udfordre deres gæster med en kombination af filosofiske oplæg, krydret med små kreative indslag, der stimulerer både hjerneceller og hjertemuskler.

De er begge uddannet i filosofi og kulturanalyse ved Odense Universitet, og de tilbyder her en smagsprøve på deres filosofiske salonkoncept.

- Du behøver ikke at kende til hverken filosofi eller filosoffer for at deltage. Nysgerrighed og lysten til at filosofere, samtale og dele tanker med andre er alt, der behøves. Vi vil give en lille smagsprøve på tanker om nærvær med udgangspunkt i en helt særlig amerikansk filosof og hans tænkning, fortæller Julia Venus i en pressemeddelelse.

Arrangementet er som udgangspunkt gratis, men man betaler, hvad man vil og har via donation i en postkasse, når man går ind.

Bordbestilling er påkrævet for at sikre sig en plads, og det sker til Nina Solgaard Grønning på tlf. 4140 0062.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce