Annonce
Ugeavisen Svendborg

Lyden af energisk rock fra Svendborg

Rockgruppen Malstrøm er et af to bands ved dobbeltkoncerten på Frederiksøen. Pr-foto
Annonce

Svendborg: En koncert mandag den 20. juli i den store hal på Frederiksøen giver to lokale bands, Op i Bjergene og Malstrøm, mulighed for at komme ud til et større publikum med deres musik.

- For bands, der skriver og spiller egne numre, kan det være svært at trænge igennem til musikscenerne på Fyn. Når spillestederne skal vælge imellem at sætte originalt musik og kopibands på plakaten, vælger de ofte den sikre løsning - give folk noget, de kender og kan synge med på, for så kommer der flere kunder i butikken.

- Derfor oplever mange bands med selvskrevne numre, at det er svært at få mulighed for at præsentere deres musik for publikum. Arrangement på Frederiksøen forsøge nu at råde bod på dette, fortæller Peter Isager fra Malstrøm i en pressemeddelelse på vegne af de to bands.

Svendborgbandet Op i Bjergene giver koncert den 20. juli på Frederiksøen. Pr-foto

På trods af corona-restriktioner, som blandt andet betyder at alle tilhørere skal sidde ned, er der lagt op til en aften med gang i den.

- Begge bands spiller nemlig energisk rock med tekster, der både rummer humor og alvor samt fortællinger om livets op- og nedture, oplyser Peter Isager.

Der er gratis entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce