Annonce
Fandt meningen i en cirkusvogn: Jeg er 24 år. Jeg fik lavet denne tatovering efter at have boet i en cirkusvogn et års tid, hvor jeg begyndte at sætte mere pris på natten og naturen. Indsendt af: Mathias Taulund, Damvej, Hesselager.
Ugeavisen Svendborg

Læsernes egne tatoveringer: Minder, selvtillid, og fandt meningen i en cirkusvogn

Annonce
  • Fandt meningen i en cirkusvogn: Jeg er 24 år. Jeg fik lavet denne tatovering efter at have boet i en cirkusvogn et års tid, hvor jeg begyndte at sætte mere pris på natten og naturen. Indsendt af: Mathias Taulund, Damvej, Hesselager.
  • Havfruen repræsenterer havet: Jeg var i Frankrig for et par år siden, hvor jeg fik lavet denne skønhed, af den super dygtige tatovør Sad Amish. Jeg arbejder til søs og ville gerne have noget, der repræsenterede havet. For mig er havfruen havet. Altid smuk, til tider rolig og blid, andre gange utilregnelig og kraftfuld. Det er hende, der fremkalder stormene eller gør havet blankt som spejl. Idéen er, at når hun blæser i konkylien, trækker det op til storm. Hun kalder på vinden og får havets bølger til at vokse. Indsendt af: Ronja Thorsen, Byparken, Svendborg.
  • Denne tatovering fik jeg lavet som coverup hos Lowkey Tattoo, er helt vildt glad for den, og den viser virkelig, hvor dygtige de er dernede, ingen kan se, der har været en stor tatovering under den. Indsendt af: Kiwa Lund Andersen, Landevejen, Vejstrup.
  • Minde om far: Hermed et billede af den tatovering, som har allerstørst betydning for mig. "Manden" på min arm, er et billede af min far, som døde tragisk og meget pludselig. Han var kunstner med stort K, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville have ham på min arm. Teksten nedenunder er fra vores fælles yndlingssang "Louis Louis", skrevet af Teitur, som pludselig gav en anden mening, end dengang vi skrålede med på den i bilen. Jeg har aldrig brudt mig om kirkegårde, så for mig, er det en måde at kigge på ham, når han dukker op fra ærmet engang imellem. Jeg bliver altid varm om hjertet. Indsendt af: Caroline Cilius, Søgårdsvænge, Svendborg.
  • Atlas bærer et skib: Motivet i min tatovering er Atlas (fra græsk mytologi), som bærer et sejlskib. Jeg fik lavet tatoveringen, imens at jeg gik på SIMAC, og det maritime fag er den dag i dag en stor del af min verden. Derfor er det Atlas, som normalt er afbilledet bærende verden, og i det her tilfælde er min verden sejlskibet. Tatoveringen er totalt unik, da jeg fik en kunstner til at tegne den til mig. Indsent af: Jonas Hansen Dronningholmsvej, Svendborg.
  • Stolt af at være social- og sundhedsassistent: Min nyeste tatovering fik jeg lavet i 2019, da jeg blev uddannet social- og sundhedsassistent. Et fag, jeg er meget stolt af. Jeg fik min første tatovering, da jeg var 50 år, og nu tre år senere, har jeg fire ind til videre. Alle mine tatoveringer er lavet af Anja, hos Lowkey Tattoo. Hun er super dygtig, og et meget behageligt menneske. Indsendt af: Mai Britt N Saack, Fruerskovvej, Svendborg.
  • Hyldest til Guns N' Roses: En af mine tatoveringer, fordi jeg er helt vild med Guns N Roses. Fik den lavet efter jeg var til deres koncert i Odense. Indsendt af: Jessica Bovién, Sankt Jørgens Vej, Svendborg.
  • Giver selvtillid: Jeg har valgt denne tatovering, fordi den har givet et lille selvtillidsskub. Før brød jeg mig ikke om at vise mine ben frem, men nu synes jeg, den tager fokus, og jeg viser den stolt frem, fordi den er super flot. Jeg elsker de kunstværker som tatoveringer giver på kroppen. Indsendt af: Fie Roshave, H C Ørstedsvej, Svendborg.
  • Har drømt om den i flere år: Af alle mine tatoveringer, så er det svært at vælge en favorit. Jeg har valgt min arm, da jeg er helt vild med motivet og kunsten i dette. Denne tatovering har ikke nogen dybere betydning, i modsætning til nogle af mine andre tatoveringer. Denne er simpelthen bare flot lavet, og noget jeg havde drømt om i flere år at få lavet. Indsendt af: Mads Vile Juul, Svendborg.
  • Her lige to tatoveringer, der relaterer sig til min elskede familie. Uglen minder mig om min kære far, som heldigvis nåede at se og godkende dem, fredsduen har min kære mor selv valgt og næste tatoo skal være en ørn, ørnen har min bror valgt. Begge disse tatoveringer er lavet ved Lowkey Tattoo. Indsendt af: Malene Grau, Hellet, Svendborg.
Ugeavisen Svendborg

Debat: Skalten og valten

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Kirkegård - Lad de døde komme til orde

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fællestur til Drejø med Svendborg Forsamlingshus

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Åben onsdag- papirklip ved Lene Lund

Ugeavisen Svendborg

Gudmekoret fylder 100 år - kor dag med koncert

Ugeavisen Svendborg

Svendborg Bibliotek: Musik og fortælling med husmusikant Kjartan Bue

Ugeavisen Svendborg

Nu er der igen musik i kælderen

Ugeavisen Svendborg

Litterær speed-dating

Ugeavisen Svendborg

WERKmarked på Fredriksø

Ugeavisen Svendborg

Svendborg-band udgiver ny musikvideo skabt med kunstig intelligens

Ugeavisen Svendborg

Foredrag on Israel og Palæstina konflikten ved Gunnar Steenberg

Ugeavisen Svendborg

Plante- og stiklinge marked ved Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Reparationscafe i Svendborg Forsamlingshus

Ugeavisen Svendborg

Foredrag om den Transiranske jernebane ved Tom Eggert

Ugeavisen Svendborg

Musikværksted i Svendborg Forsamlingshus

Annonce