Annonce
Ugeavisen Svendborg

Møde om lokal bæredygtighed

Rex Schade, Svendborg, her ved en NGO-konference i Salt Lake City 2019, er en af initiativtagerne til mødet om bæredygtighed på lørdag. Privatfoto
Annonce

Svendborg: I anledning af FN Dagen på lørdag den 24 oktober, og fordi de Forenede Nationer fylder 75 år, er der inviteret til offentligt møde i Spejlsalen i Borgerforeningen i Svendborg.

Arrangører er Association for World Education (AWE) i Danmark. AWE er en global NGO, som siden 1975 haft repræsentation i FN’s særlige NGO-samlinger.

- De mange bæredygtighedsprojekter, der foregår på Sydfyn, er et af temaerne på mødet, men det konkrete mål er at fortælle en god historie samt at give et bud på, hvordan den store forskellighed i initiativer for bæredygtighed, der foregår i Svendborg og Sydfyn, kunne samles og dokumenteres i FN næste sommer ved NGO’ernes eget topmøde, fortælles det i en pressemeddelelse.

- Et initiativ, der kunne give kommune, organisationer, skoler og private virksomheder et visitkort ind i FN, - vel ikke så ringe endda, når nu vi alle er forpligtet på at følge op på især verdensmålet om "Bæredygtige Byer og Lokalsamfund". Konkrete projekter på Sydfyn er allerede repræsenteret blandt de, der har meldt sig til mødet, men vi ønsker at flere møder op, lyder det i pressemeddelelsen.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til både corona, kaffe og kage. Skriv og tilmeld på email: rex.schade@gmail.com.

Mødet begynder klokken 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce