Annonce
Ugeavisen Svendborg

Mads Mikkelsen går på druk

Mads Mikkelsen går sammen med sine venner hårdt til de våde varer i filmen "Druk", som fra på torsdag kan ses i Scala. Foto fra filmen: Nordisk Film
Scala får torsdag premiere på filmen "Druk", som er en morsom, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, kærlighed - og alkohol.
Annonce

Svendborg: Scala får torsdag den 24. september premiere Thomas Vinterbergs drama, "Druk", som er en sjov, rørende og tankevækkende fortælling om at genfinde meningen og ikke mindst glæden ved livet.

Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for, at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen.

I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser.

Filmen er ifølge en pressemeddelelse et morsomt, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed - og alkohol.

Annonce

En perlerække af Vinterberg-favoritter

For første gang siden "Jagten" skal Thomas Vinterberg arbejde sammen med Mads Mikkelsen. Efter store roller i internationale blockbusters vender Mads Mikkelsen således hjem til Danmark igen som gymnasielæreren Martin. Det gør han i selskab med Thomas Bo Larsen (Tommy), Magnus Millang (Nikolaj) og Lars Ranthe (Peter), som spiller de tre andre hovedroller som Martins venner og kolleger.

I rollen som Mads Mikkelsens kone, Anika, finder vi den svensk-norske stjerne Maria Bonnevie, mens Helene Reingaard Neumann spiller Magnus Millangs kone, Amalie.

Som rektor på det gymnasium, hvor en stor del af filmen udspilles, har Susse Wold sin første filmrolle siden sin Bodil- og Robert-belønnede indsats i "Jagten".

Annonce

Grænseoverskridende oplevelser

Ny film på plakaten fra på torsdag er også "No Escape", som er en effektiv gyserfilm med et tårnhøjt tempo og nervepirrende action.

"No Escape" er titlen på en ny spændingsfilm, som torsdag får dansk premiere i Scala. Foto fra filmen

Cole er en stjerne på de sociale medier, hvor han præsenterer sine mange fans for den ene vilde oplevelse efter den anden. I jagten på nyt indhold rejser han med sine venner til Moskva for at prøve kræfter med et Escape Room, der efter sigende skulle være helt specielt. Desperate efter de fedeste og mest grænseoverskridende oplevelser går de uimponeret til opgaven. Hvor svært kan det være?

Hvad de ikke ved er, at de er på vej ind i et spil fyldt med fare, ondskab og mysterier. Men hvad er spil og hvad er virkelighed og slipper vennerne nogensinde ud i live?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce