Annonce
Ugeavisen Svendborg

Makeover markeres i hårgalleriet

Teamet i Hårgalleri 66 Intercoiffure, eleverne Augusta Jensen og Astrid Skou (t.v.) og indehaver Gitte Olsen, glæder sig til at byde indenfor onsdag den 21. august. Foto: Karl Edvard Hansen
Hårgalleri 66 Intercoiffure i Møllergade 66 inviterer til reception i salonen, hvor der er tænkt grønt.
Annonce

SVENDBORG: Indehaveren af Hårgalleri 66 Intercoiffure i Møllergade 66, Gitte Olsen, har i de 23 år, hun har drevet salonen, tænkt grønt. Og det er nu blevet udviklet yderligere med en gennemgribende renovering af salonen.

- Tanken var at få et et bedre og langtidsholdbart arbejdsmiljø, der går hånd i hånd med vores koncept - vi er jo som den eneste salon i Svendborg certificeret som Grøn Salon, siger Gitte Olsen.

Hun fortæller videre, at alt fra gulve til stole og spejle er der blevet tænkt grundigt over - både for for kundernes, personalets og miljøets skyld. Og renoveringen har åbnet op for nye muligheder.

- Vi har udvidet salonen med en ekstra plads samt givet samt givet hele lokalet en mere luftig, moderne og gennemgående tråd. Og vi har gjort brug af indretningsarkitekt og rumdesigner Christina Kristensen fra "House of Kristensen, som har sørget for et sammenhængende og æstetisk resultat, konkluderer Gitte Olsen.

Annonce

Gaver og bobler

Gitte Olsen fortæller, at der i øvrigt kun er gjort brug af lokale firmaer i forbindelse med renoveringen, da salonen gerne vil støtte op om det sydfynske erhvervsliv.

Receptionen i salonen holdes onsdag den 21. august fra klokken 17 til 19, hvor der vil blive budt på bobler og snacks - men pigerne har andet i ærmerne.

- Der vil selvfølgelig være nogle gode tilbud, ligesom vi kan præsentere en helt ny grøn svanemærket serie fra Ingredien, hvor vi har allieret os med en medarbejder, der kommer og fortæller om produkterne. Og sidst, men ikke mindst, så uddeles der gaver hvert eneste kvarter, siger Gitte Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce