Annonce
Ugeavisen Svendborg

Malene "tømte" Rema 1000 på tre minutter

Malene Foshammer vandt førstepræmien i Ugeavisen Svendborgs Handl Lokal-konkurrence og nåede at tømme Rema 1000 for 3437 kroner. Købmand Edo Hasanbegovic holdt øje med tiden. Foto: Michael Thorbjørnsen
Malene Foshammer vandt førstepræmien i Ugeavisen Svendborg Handl Lokalt-konkurrence. I dag "tømte" hun Rema 1000 for dagligvarer for 3437 kroner.
Annonce

Svendborg: Hun havde på forhånd lagt en minutiøs plan, gået ruten igennem i hovedet flere gange og vidste præcis, hvor længe tre minutter reelt opleves. Alt var således timet og tilrettelagt, da der blev sagt "nu".

Malene Foshammer, 44 år og pædagog på Svendborg Heldagsskole, blev den heldige vinder af førstepræmien i Ugeavisen Svendborgs konkurrence i forbindelse med den Handl Lokal-kampagne, vi havde her i spalterne i hele oktober.

Malene Foshammer var på lynindkøb i Rema 1000 i Vestergade og nåede på tre minutter at hælde for 3437 kroner i vognen. Hun nåede endda at lukke fryseboksen efter sig. Foto Michael Thorbjørnsen

"Tøm Rema 1000 i Vestergade" på tre minutter var præmien, og Malene Foshammer var her til formiddag beredt og taktikken lagt.

- Mine tre børn har alle luftet ønsker, så tre julekalendere med chokolade er et must, ligesom jeg helt sikkert skal have hentet årets juleand og nogle gode bøffer hjem til fryseren, fortalte Malene Foshammer før start.

Reglerne blev udstukket af købmand Edo Hasanbegovic:

Edo Hasanbegovic tæller ned fra tre, og Malene Foshammer er klar. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Du må kun tage en af hver vare, nul alkohol og cigaretter samt ingen skrabelodder, sagde købmanden, som herefter talte ned fra tre, mens Malene Foshammer kridtede skoene.

På "nu" strøg hun som en hvirvelvind gennem supermarkedet og begyndte at hælde varer ned i sin vogn, mens Edo Hasanbegovic gik bagefter og holdt Malene Foshammer orienteret om tiden.

Edo Hasanbegovic har gjort bonen op efter tre minutters lynindkøb: Varer for 3437 kroner. Foto: Michael Thorbjørnsen

Efter indkøbsspurten kunne Malene Foshammer forpustet konstatere, at både and, bøffer og julekalender blev sikret - og at hun i alt nåede at få dagligvarer for 3437 kroner med sig hjem.

- Det er lidt pudsigt, for da jeg for et par år siden havde samme konkurrence, lykkedes det dengang for en mand at få varer for 3500 kroner med sig, så tre minutters lynindkøb ligger åbenbart på det niveau, fortæller Edo Hasanbegovic.

Købmand Edo Hasanbegovic og en af hans ansatte henholdsvis holdt øje med tiden og optog på mobil, da Malene Foshammer på tre minutter skulle hælde så mange varer som muligt ned i indkøbsvognen. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Jeg er tilfreds, for jeg fulgte min taktik til punkt og prikke. Dog blev jeg lidt desorienteret til sidst, da jeg var lidt hurtigere end min tidsplan, men det betød jo blot, at jeg fik lidt flere ting med mig.

- Det var fedt at vinde og især op til jul, hvor man jo har udgifter nok, så stor tak til både Rema 1000 og til jer på Ugeavisen Svendborg, sagde Malene Foshammer, da hun forlod butikken glad og med indkøbsvognen fuld af dagligvarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce