Annonce
Ugeavisen Svendborg

"Mamma" i nye lokaler: Italienske købmandsvarer og  måltidskasser flytter til Danmarksvej

Beata og Jesper Nørgaard Falk-Hansen har valgt at flytte Casa della Mamma fra Møllergade til Danmarksvej, men Vin Med Kant fortsætter dog i lokalerne i midtbyen. Danny Bahl (th) hjælper til med marketing og webside. Foto: Michael Thorbjørnsen
Casa della Mamma i Møllergade vil i fremtiden satse mere på måltidskasser
Annonce

Svendborg: Casa della Mamma i Møllergade 9C, som importerer og sælger italienske købmandsvarer og tilbyder måltidskasser, har fået vokseværk. Derfor har Mamma Beata og hendes mand, Jesper Nørgaard Falk-Hansen, valgt at flytte deres forretning til mere velegnede lokaler på Danmarksvej 3, ligeledes i Svendborg.

- Salget af måltidskasser er eksploderet under Covid-19 og derfor skal vi bruge nogle større  lokaler, forklarer Beata Nørgaard Falk-Hansen, som åbnede sin forretning i efteråret 2019.

Annonce

Vin med Kant fortsætter

Casa della Mamma deler i øjeblikket lokale med vinhandlen og vinbaren Vin Med Kant, som ægteparret nu har solgt til Ulrik Rønlev, der også er indehaver af Vin Med Kant i Fredericia og Vejle.

- Selve konceptet med vinhandel og vinbar fortsætter uændret, og kunderne vil forsat kunne købe de gode italienske købmandsvarer i forretningen i Møllergade.

- I vores nye lokaler på Danmarksvej indretter vi et showroom, hvor vi også kan lave outlet  samt events med smagninger af vores forskellige produkter. Det gælder både mad og vin, siger Beate Nørgaard Falk-Hansen i en pressemeddelelse.

Hun takker for en fantastisk tid i Møllergade.

- Vi er utrolig glade for den opmærksomhed og positivitet, vi har oplevet omkring vores italienske produkter. Vi glæder os til at tage hul på et nyt kapitel i Casa Delle Mamma's historie siger Beate Nørgaard Falk-Hansen.

Annonce

Slutter af med manér

Ægteparret slutter iøvrigt af på vaskeægte italiener manér, idet man inviterer til Montepulciano og Arrosticini-festival lørdag den 25. og onsdag den 29. juli, begge dage fra klokken 14-18.


I vores nye lokaler på Danmarksvej indretter vi et showroom, hvor vi også kan lave outlet samt events med smagninger af vores forskellige produkter. Det gælder både mad og vin.

Beate Nørgaard Falk-Hansen


Her kan kunderne prøve den unikke spise fra Abruzzo samt smage et  godt glas Montepulciano d'Abruzzo vin.

Tilmelding er nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce