Annonce
Ugeavisen Svendborg

Maritim iværksætter vil skabe tryghed når rederier tager ny teknologi om bord

- De globale krav til en grønnere skibsfart betyder, at den maritime branche står over for en markant omstilling, og her kan jeg hjælpe virksomhederne, siger Jan Rindebæk fra JAR Marine Consult. PR-foto
Efter 25 år i shippingbranchen har Jan Rindebæk sagt farvel til stabilitet og fast indkomst for at starte sin egen virksomhed, JAR Marine Consult.
Annonce

Svendborg: Jan Rindebæk har efter 25 år i shippingbranchen sagt farvel til stabilitet og fast indkomst for at starte sin egen virksomhed, JAR Marine Consult, i Svendborg. Drivkræften er et ønske om at bidrage til, den maritime industris implementering af nye bæredygtige teknologier, og samtidig sikre en positiv oplevelse blandt besætninger og rederikontorer.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra JAR Marine Consult.

Når rederier og besætninger verden over indfører ny teknologi, så handler det oftest om teknik, økonomi og deadlines, men mindre om kvaliteten for de mennesker, det involverer. Og netop dette er i fokus for Jan Rindebæk, der med virksomheden JAR Marine Consult, hjælper handelsflåden med større projektledelsesopgaver.

Med en baggrund som maskinmester og sejltid i handelsflåden, og senest arbejdet som teknisk direktør i et større tankskibsrederi har Jan Rindebæk ikke bare forståelse for drift og investeringsomkostninger, men i høj grad også for konsekvensen af den nye investering for søfolkene om bord, som skal vedligeholde den nye teknologi.

JAR Marine Consult

Ejer af JAR Marine Consult, Jan Rindebæk, 53 år og bosiddende i Svendborg, er uddannet maskinmester og har mere end 25 års erfaring i det Blå Danmark.

Efter mange år som teknisk direktør i et større dansk tankskibsrederi, har han valgt at bruge sin erfaring fra ind- og udland som selvstændig konsulent.

Virksomheden har adresse på Kvægtorvet, Frederiksgade 8, i Svendborg, et af Fyns centrale områder for maritim industri.

Annonce

En markant omstilling

- De globale krav til en grønnere skibsfart betyder, at den maritime branche står over for en markant omstilling. Efter 25 år i shippingbranchen ved jeg, at den slags omstillinger kan være meget omkostningstunge – økonomisk såvel som menneskeligt – og her kan jeg hjælpe virksomhederne. Mit ønske er at bidrage til en mere bæredygtig industri, hvor kravene til udledning af blandt andet drivhusgasser øges, men uden at det bliver på bekostning af virksomhederne og de ansatte, siger Jan Rindebæk.

JAR Marine Consult har etableret sig på Kvægtorvet i Svendborg, som er Svendborg Kommunes iværksætterhus for blandt andre maritime iværksættere./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce