Annonce
Ugeavisen Svendborg

Massage og skønhed i Oure

Gloria Thorsen har flyttet Gloria Wellness og Spa til Landevejen 136 i Oure. Foto: Michael Thorbjørnsen
Gloria Thorsen og Hyuryu Ahmed er nye genboer i Oure, hvor de har åbnet henholdsvis en klinik med massage og skønhed.
Annonce

Oure: De seneste år har den mest stået på butikslukninger i Oure, men nu er der kommet nyt liv i byen, da to klinikker med et par måneders mellemrum er åbnet på Landevejen, der går gennem byen.

Gloria Thorsen, som er fra Peru, men siden 2004 bosat på Sydfyn, har i tre år i Sankt Nicolai Gade i Svendborg stået bag Gloria Wellness og Spa, hvor hun har tilbud forskellige former for massage.

- Nu er jeg og familien flyttet til Oure, til Landevejen 136  - og min klinik er fulgt med. Her tilbyder jeg behandlinger på fredag, i weekender og efter aftale, fortæller Gloria Thorsen, der er dansk gift og har fire børn.

Hun har gennem årene tillært sig forskellige massageteknikker og har også tidligere arbejdet i en anden af byens massageklinikker.

Hun tilbyder bl.a. wellnessmassage:

- Jeg starter med lange blide strøg, der fordeler olien og skaber varme i vævet, hvorefter jeg stille og roligt går dybere ned i muskulaturen uden at det føles hårdt. Massagen lindrer på smerter i ryg, nakke, lænd, ben og skuldre - og virker meget afstressende, forklarer Gloria Thorsen.

I paletten af tilbud har hun også oliemassage fodmassage, ansigts- og hovedbundsmassage samt hot stone-massage.

- Her placeres varme lavasten på specielle punkter på kroppen og samtidig masseres den øvrige krop med æteriske olier - det er en skøn form for massage og velvære, forklarer Gloria Thorsen, hvis behandlinger koster fra 250 til 650 kroner.

Gloria Thorsen, som også sælger gavekort og har planer om at etablere en jacuzzi i forbindelse med sin klinik, kan træffes på 29803801 eller på mail: mail@gloria-thorsen.dk

Annonce

Fra pizza til negle, eyelash og voksbehandlinger

På Landevejen 149, skråt overfor Gloria Wellness og Spa, har Hyuryu Ahmed, 34 år, åbnet Salon Laydy Nails, hvor hun blandet tilbyder manicure med shellac, kunstige negle med acryl, eyelash samt voksbehandlinger, dog kun til kvinder.

Hyuryu Ahmed har åbnet Salon Laydy Nails på Landevejen 149 i Oure. Det skal her påpeges, at Hyuryu Ahmed selvfølgelig bruger mundbind under sine behandlinger, men at hun på opfordring af fotografen tog det af. Foto: Michael Thorbjørnsen

Hyuryu Ahmed har på samme adresse i et par år været indehaver af Hindenburg Pizza, men har nu sadlet om og indrettet lokalerne til en beautysalon.


De seneste år har den mest stået på butikslukninger i Oure, men nu er der kommet nyt liv i byen, da to klinikker med et par måneders mellemrum er åbnet på Landevejen, der går gennem byen

Fra artiklen


- Min mand står stadig bag Gudbjerg Pizza, og det blev efterhånden til for meget fastfood i familien, og da jeg altid har interesseret mig for skønhedspleje, valgte jeg for et par måneder siden at prøve det af, fortæller Hyuryu Ahmed, der har tre børn.

Hun er bulgarsk tyrker og har taget neglekurser både i sit hjemland Bulgarien og her i Danmark, hvor hun efterhånden har boet i 10 år.

Salon Laydy Nails har åbent alle dage fra 9-16 undtagen mandag, altså også lørdag og søndag, hvor kvinder med travlhed i hverdagen kan komme og få ordnet negle, få længere øjenvipper eller få fjernet uønsket hår. tidsbestilling foregår på 42171753

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce