Annonce
Ugeavisen Svendborg

Mathias er klar med kostvejledning og funktionel træning

Mathias Winther, diætist og fitnessinstruktør, står klar med nye hold, hvor der tilbydes både træning og kostvejledning. Arkivfoto
Mathias Winther og Winther Training tilbyder funktionel træning i have centralt i Svendborg.

Svendborg: Mathias Winther, 31 år, uddannet diætist og fitnessinstruktør, står bag virksomheden Winther Training, hvor han har fokus på holdtræning og kostvejledning.

- Jeg valgte at starte dette koncept op, da jeg har de rette færdigheder og kompetencerne, men også fordi jeg oplevede et stort behov i Svendborg om at deltage i sjov og effektiv holdtræning på mindre hold - sideløbende med professionel kostvejledning, fortæller Mathias Winther i en pressemeddelelse, hvori han også oplyser, at der nu er opstart for nye hold.

- Der er plads til alle på mine hold, det gælder både niveau, alder eller køn.

- Min udendørs træning lægger vægt på funktionel træning med en kombination af styrke- og konditionstræning, og vi træner to gange om ugen med sideløbende kostvejledning til de, som har brug for det - og der er garanti for sved på panden og godt humør til træningerne, lover Mathias Winther.

På grund af nedlukningen foregår træningen i en privat have centralt i Svendborg. Privatfoto

Der er løbende tilmelding på holdene og skiftende øvelser hver 14. dag. Træningen afholdes på privat grund og alle covid-19 restriktioner overholdes.

Annonce

Træning i privat have

Mathias Winther har siden sin start i 2019 haft mere end 100 mænd og kvinder gennem sine bootcamps på trods to nedlukninger.

- Jeg har siden januar, på grund af corona, haft fokus på udendørs træning med sideløbende kostvejledning og der har været god tilslutning til holdene på trods af regn, sne og slud. Dét fortæller mig, at folk er trætte af nedlukningen og gerne vil gøre noget godt for dem selv og deres sundhed. Dét vil jeg meget gerne hjælpe dem med. På mit sidste hold tabte deltagerne tilsammen  93,7 kilo, siger han.

Ifølge Mathias Winther er der ikke andre i Svendborg og omegn, som har en statsanerkendt kostvejlederuddannelse, og som samtidig tilbyder professionel kostvejledning og træning på mindre hold både for mænd og kvinder.

Han fortæller, at han ligger inde med en masse træningsudstyr, en stor græsplæne på privat grund samt knowhowet og lysten til at hjælpe folk med at ændre deres vaner til det bedre.

Mathias Winther kan træffes på tlf. 28934884

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce