Annonce
Ugeavisen Svendborg

Mathias slår endnu et slag for sundheden

Mathias Lund Winther står klar med en ny bootcamp for både kvinder og mænd. Foto: Karl Edvard Hansen
Den 30-årige ernærings- og træningsekspert Mathias Lund Winther fra Winther Kostvejledning & Træning står bag ny bootcamp.
Annonce

Svendborg: I sit forsøg på at tage hånd om problematikker som inaktivitet, overvægt og generel dårlig sundhedstilstand har Mathias Lund Winther, som står bag Winther Kostvejledning & Træning, oprettet "Bootcamp Winther", 10 ugers holdtræning på mindre lukkede hold for helt almindelige mænd og kvinder.

- Sjov og effektiv holdtræning med ligesindet mennesker er vejen frem for rigtige mange mennesker, mener Mathias Lund Winther.

- Mange mennesker lider også af stress, hvilket påvirker helbredet meget negativt, siger han og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at der kunne spares mange penge til medicin og behandlinger i det offentlige, hvis folk selv gør en indsats for at spise sundere og holde sig i god form, hvilket jeg bestemt mener, at min Bootcamp muliggør.

Bootcampen indeholder et sideløbende kostomlægningsforløb for kvinder, der er trætte af topmave, mormorarme og ridebukselår, og mænd, der er trætte af ølmave, og at tøjet sidder en smule stramt…alle de forkerte steder. Og generelt bare mennesker, der ønsker at opnå velvære og selvtillid i hverdagen, siger Mathias Lund Winther.

Bootcampen inkluderer 10 ugers holdtræning med to ugentlige træninger, vejledning, support og adgang til Mathias Lund Winthers fitness app.

Det er muligt at tilmelde sig faste dage på enten morgenhold eller eftermiddagshold. Træningen vil foregå i Svendborg i professionelle og trygge rammer.

- Jeg brænder selv for alt, hvad der har med sund kost og træning at gøre, siger 30-årige Matias Lund Winther, der bestemt ikke er en novice inden for området.

Han har en uddannelse som prof. bach. i ernæring og sundhed (diætist), ligesom han er uddannet som DGI-styrketræner, DGI-fremtidens idrætsledere og selv har været aktiv inden for flere sportsgrene, blandt andet som elitegymnast.

- Jeg bliver bekræftet i, at der er brug for mig, når klienter giver mig tilbagemeldinger om, hvor godt de har fået det, og hvad de er sluppet af med. Mange er slet ikke klar over, hvad sund kost og fysisk træning kan gøre for både krop og sjæl, siger Mathias Lund Winther.

Mathias Lund Winther kan kontaktes for yderligere information på sin hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kvind dig op - mand!

Annonce