Annonce
Ugeavisen Svendborg

Maxi Zoo Svendborg vil støtte dyr i nød

Nu er det muligt at støtte dyr i nød ved at købe et venskabsarmbånd i Maxi Zoo Svendborg. PR-foto
I hele oktober måned har du mulighed for at hjælpe dyr i nød ved at købe et venskabsarmbånd i Maxi Zoo Svendborg.
Annonce

Dyrenes Beskyttelse kæmper hver dag en brav kamp for at skabe trygge og kærlige rammer for søde hunde, katte, kaniner og andre hjælpeløse dyr, der bor på landets internater.

Maxi Zoo Svendborg


Svendborg: Oktober står hos Maxi Zoo Svendborg i dyrehjælpens tegn. Gennem hele måneden er det muligt for alle byens dyreelskere at erklære sin store kærlighed til dyr i nød ved at købe et venskabsarmbånd i butikken. For hvert solgte armbånd donerer Maxi Zoo 15 kroner, som går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse og deres arbejde for dyr i nød og bedre dyrevelfærd.

- Selvom året indtil videre har budt på en anderledes og noget usædvanlig tid for de fleste, har dyrenes behov ikke ændret sig - flere og flere dyr har desværre fortsat et stort behov for hjælp, skriver Maxi Zoo Svendborg i en pressemeddelelse.

Derfor sætter Maxi Zoo Svendborg i hele oktober måned fokus på at hjælpe de kære små, der har brug for en kærlig hånd og lidt ekstra omsorg.

- Dyrenes Beskyttelse kæmper hver dag en brav kamp for at skabe trygge og kærlige rammer for søde hunde, katte, kaniner og andre hjælpeløse dyr, der bor på landets internater ­- så halerne igen kan logre og knurhårene spinde. Internaternes dygtige medarbejdere sørger nemlig for at sikre masser af god pleje, daglig aktivering, træning og socialisering samt giver vores pelsede venner den rette hjælp i form af dyrlægetjek, vacciner, tandpleje og en tilpasset specialkost, så dyrene kan blive klar til at blive adopteret af en sød og kærlig familie, lyder det.

I hele oktober måned har du mulighed for at hjælpe dyr i nød ved at købe et venskabsarmbånd i Maxi Zoo Svendborg eller online på maxizoo.dk. Venskabsarmbåndet findes til både voksne og børn, og koster 25 kroner, hvoraf 15 kroner går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse og deres arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce